woensdag 6 februari 2013

Zomaar....

credits:
qp....Mumure
waterfall....petitmoineaux
bubbles...Martad
wa....elegant wa

Jaaaaa! Ik ben vanmorgen voor het eerst even naar de brievenbus op het pleintje gelopen om een kaart te  posten! Met superkleine stapjes en met een slakkentraag gangetje. Op de terugweg ging het zelfs nog een stukje langzamer. De pijn kwam weer flink opzetten! Maar ik heb het gehaald. En ik heb mijn frisse neus!
Missie voor morgenochtend: een enkele bloem kopen (lelie of gerbera) voor in een mooi vaasje. Als ik daarna maar weer gewoon even kan zitten, lukt het wel weer. 

Gisteravond kwam de scratchclub bij ons thuis oefenen. Ik blijk dus al die kakelende dames weer prima aan te kunnen. De narcose zal inmiddels dus wel uitgewerkt zijn! Maar om nu te zeggen: leuk, ik ga 16 februari gezellig de hele dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat mee naar Leiden: nee! Daar moet ik NU nog niet aan denken. Ik heb me wel voor de zekerheid opgegeven voor het etentje. Kan ik wel, dan ben ik blij. Lukt het nog niet, dan zal ik dat jammer vinden, maar dan is er nog geen man overboord. Volgend jaar zing ik weer uit volle borst mee!
We hebben gisteravond het hele musicalrepertoire zo'n beetje (en dan bedoel ik ook echt maar zo'n BEETJE) ;-) doorgenomen. Even vluchtig. Ach, maakt ook niet uit. Het is toch hetzelfde als vorig jaar. We zingen in een aantal nummers van 'The Lion King' alleen maar een achtergrondversierinkje. Beetje hummm, beetje hahaha. 

De 3 weken vakantie van Jan zitten erop. Hij is weer aan het werk. Maar voorlopig werkt hij maandag, woensdag en vrijdag nog thuis. Dan kan hij 's ochtends vroeg nog boodschappen en andere klusjes doen.
Helaas is hij er nog steeds niet aan toegekomen om zijn kamer uit te mesten. Hij zit dus voorlopig hier nog aan de eettafel te werken. Maar we hebben geen last van elkaar. Hij kan zich psychisch goed afsluiten van de wereld om zich heen.
Ik krijg nog steeds elke dag een ontbijtje op bed. Ook al is dat helemaal niet meer nodig en kan ik het best zelf. Maar dit is dus pure verwennerij! Lief van hem! :-)  

Geen opmerkingen: