dinsdag 27 augustus 2013

Blogger frustratie!

Ahhhhhh, ik ben gefrustreerd!!!! Wat een ellende met dat Blogger-gedoe! Ik wilde net 'even' mijn blogachtergrondje wisselen. Het laatste achtergrondje met header had ik al bijna een jaar lang. Tijd voor vernieuwing! DUS....dat ging ik eventjes aanpassen. Normaal rommel ik dan wat in de HTML van Blogger, zorg dat er een verwijzing instaat naar één van mijn achtergrondjes op Photobucket, pas de header aan en klaar is Kees. Ik wist altijd precies WAAR ik dat in de HTML moest aanpassen. Ging jaren goed! Tot vandaag.
Blogger is intussen overgestapt op sjablonen. Wie weet is dat wel handig, dacht ik nog. Dat ga ik eens proberen, dacht ik nog. Wie weet is dat veel makkelijker, dacht ik nog. Oh, wat was ik nog onschuldig en naief! Ik klik op sjabloon aanpassen en pats...mijn oude bloglayout weg. En net toen ik dat deed, bedacht ik me dat ik eigenlijk eerst mijn oude layout veilig had moeten stellen. Ik keek nog naar de backup/herstellen knop! Terug kon ik niet meer, alleen vooruit! Eerst zitten klooien met mijn eigen achtergrondjes. Of ze waren ineens veel te groot, of ze werden herhaald zodat je ze in stukjes zag. Was niet mooi. Mijn eigen headers waren te smal of te breed en kwamen niet in het midden te staan. AAARRGGGG. En zoveel tijd wilde ik er al helemaal niet aan kwijt zijn!
Dus maar een achtergrondje van Blogger genomen. Die past altijd, dacht ik zo. En inderdaad.
Nu dus maar alleen voorlopig een geschreven tekst als titel. Saaiiiii! Maar het moet maar even!
Binnenkort zal ik wel weer even in de Ontwerp materie duiken om te kijken hoe ik het kan krijgen hoe ik het hebben wil. Helemaal geen zin in, maar hoe het er nu uitziet vind ik ook bagger.
Komt goed......ooit! &#%^*^#$@#

Geen opmerkingen: