zondag 1 september 2013

Over propedeuses en verhuizingen....

Jippie! Mariska heeft haar propedeuse behaald! Ze heeft nu dus een positieve BSA en kan haar studie Sterrenkunde verder vervolgen. We zijn allemaal opgelucht! Het was best behoorlijk spannend. Ze moest dat ene hertentamen echt halen!
Maar goed, alle spanning en stress is nu weg. Morgen gaat ze weer met frisse moed naar Leiden hoewel ze nu niet echt het idee heeft gehad dat ze vakantie heeft gehad!
Zij en Alex hebben onlangs ook hun 3-jarige verkeringstijd gevierd. Wat gaan de jaren toch snel!
Er verandert weer het een en ander voor ze. De vader van Alex verhuist binnenkort voor zijn werk naar Amsterdam. Maar aangezien Alex hier in Zoetermeer Informatica studeert leek het hem beter om bij zijn moeder in Den Haag te gaan wonen. Is weer wat makkelijker en sneller aan te 'openbaarvervoeren'. De afgelopen week hebben ze, met de auto van de opa van Alex, al heel wat dozen met spullen overgebracht. Dat is echt een drempel die Maris dan even over moet. Rijden in andermans auto! Opa's Fiatje staat maar voor de deur, hij mag er op het moment niet in rijden. Dus ze kreeg gewoon de sleutel in haar hand gedrukt, van: 'hier, ga maar even een rondje rijden om te wennen'.
Het blijkt een leuke pittige auto te zijn met 10x betere remmen dan die van ons! :-) De auto heeft inmiddels weer wat asfalt gezien. De uitlaat is flink doorgeblazen. Van Zoetermeer naar Den Haag, van Ikea naar Leidschenhage. Rije, rije, rije in een wagentje..... Alex is inmiddels bijna helemaal verhuisd. Hij woont waar zijn computers aangesloten staan. Daar is ie thuis! :-)

Geen opmerkingen: