dinsdag 5 november 2013

Het ene is nog niet klaar of het ander moet vervangen worden....

Ineke62's slaapkamer album on Photobucket

Nou, hè,hè! Nu zijn we ECHT klaar met de slaapkamer! Het hoofdbord heeft Jan keurig netjes geschilderd in de goeie kleur. Ben er nu helemaal tevreden mee! En jullie hadden nog de foto's te goed, toch? Dus hierboven een slideshowtje..... Het is weer mooi geweest!
Geen geklus meer de komende 20 jaar! Bwwlllaaahhhh. De rest van het huis kan wat mij betreft rond me instorten en blijven zoals het is. Ik knijp wel een oogje dicht. :-P

Vanmorgen na de Zumba, (nieuwe muziek, leuk!) had ik met mijn moeder in de stad afgesproken. Er stonden nu geen wachtrijen voor de nieuwgeopende Primark dus we zijn er eens een kijkje gaan nemen. Goh, ik waande me in Dublin! Het hele concept is precies hetzelfde als bij de Penneys in Ierland. Zelfs de verkoopsters zien er hetzelfde uit. Ik was geneigd om ze in het engels aan te spreken! Overal hetzelfde goedkope spul... Ik vind het een leuke zaak voor kettingen, sjaals, panties e.d. De jeugd kan er ook genoeg van hun gading vinden. Ik zag voor Mariska b.v. hartstikke leuke vestjes. En kinderkleding kost er ook haast niks. Ik denk wel dat het een aanwinst voor Zoetermeer is.

Laatst deed de computer het toch niet meer? Ik dacht dat Windows gecrasht was. Maar dat was niet het geval. Jan heeft uitgezocht wat er nu aan de hand was en dat bleek een kapot geheugenslot op het moederbord te zijn. Tja. Wat is slim.... Een los geheugenslot is niet te koop. Dan moet het hele moederbord vervangen worden. Is hij dat nog wel waard? Hij is ook al 5 jaar. En ik wilde juist al eerder meer geheugen erin. Maar kan de processor dat wel aan? En er mankeert nog wel meer aan. USB poorten die niet meer werken, waardoor er nu een extra USB geval aan hangt... Een DVD die niet meer werkt.... Op dit moment werkt hij dus alleen nog met het geheugen uit het tweede slot. Half vermogen dus. Mwaahhh, niet prettig, hoor. Zeker niet met scrappen! Tegelijkertijd werken met Paint Shop Pro èn Photoshop is een hele opgave. Allemaal niet ideaal. :-) Dus....voel je um al? ;-) Er moet een nieuwe komen. We gaan nou kijken wat het beste is. Of een kant en klare, of eentje zelf laten bouwen met alles wat we erin willen hebben. Dan kunnen de externe opslagschijven ook ingebouwd worden! Op dit moment beschouwt Kiwi ze namelijk als haar privé kacheltjes. Lekker warm aan haar buikje!
Mijn verlanglijstje is al klaar! Ik weet wel wat ik wil en wat erop moet zitten. Alleen nog even een kwestie van prijzen vergelijken!

1 opmerking:

Suzanne zei

Your room looks lovely!!!! Worth all the hassle and work. I will look at it and get inspiration for our room...need to get to wall 2 this weekend!!

it will be similar colour but more shabby chic than art deco - and probably not finished!!!!

xx