zondag 26 januari 2014

Dansen, zingen en piepen.....:-)

credits:
paper...FarFarHill
elements...Fran
rings...DitaB.
Nadat we de afdansavond van Mariska en Alex hadden meegemaakt ging het bij ons ook weer borrelen om te gaan dansen. Ook de kinders zaten flink op ons in te praten. Een formulier met tijden voor danslessen werd al in onze handen gedrukt. Er werd alvast op de dansschool gezegd dat we waarschijnlijk ook van de partij zouden zijn. Er werd al uitvoerig stilgestaan bij het afdansfenomeen in mei/juni. Dan zouden ZIJ klaarzitten met de camera om onze pogingen te filmen en op YouTube te zetten! :-) Ach, ik vind het best, hoor!
En de eerste les is alweer achter de rug! Leuk! We zijn met 6 paren, misschien 7 als de man die zat te kijken volgende keer ook mee gaat doen. Is wel zo prettig, zo'n klein clubje. Willy geeft ons les. Ze doet het prima. Is heel enthousiast. Eigenlijk altijd wel, ook tijdens de Zumba waar ze in mijn groepje zit. We zijn begonnen met de 'Blues'. Een dansje dat je goed kunt doen als je op een bruiloft op een kleine krappe dansvloer staat. Daarna hebben we de eerste basis van de Quickstep gedaan en nog de eerste basis van de Engelse Wals. Voor ons was het alweer 30 jaar geleden! Maar we hebben er weer lol in!

Gisteren hadden we met Enjoy een optreden in Huize Sophieke in Wassenaar. Ik had er aanvankelijk helemaal geen zin in. Kun je zo wel eens hebben. Gebeurt gelukkig niet vaak. Maar in de loop van de eerste paar nummers kreeg ik er weer steeds meer lol in. Vooral als de bejaarden het zo naar hun zin hebben. Sommigen zongen heel wat mee. Ook de engelstalige nummers. Deze keer stonden we weer met een map. En als ik met een map sta, dan kijk ik er in. Ik kan hem beter maar niet meenemen dan. En ook met map blijken er dingen mis te gaan. :-) Geen grote dingen, hoor. Het publiek hoort het waarschijnlijk toch niet. Ach, als het grote geheel maar aardig klinkt! En sommige nummers hebben we echt heel mooi gezongen!

Nou, zo te lezen gaat er morgen en overmorgen groot onderhoud bij Ziggo gepleegd worden. De meeste wijken hier in Zoetermeer gaan 'uit de lucht' tussen 7.00 en 16.00u met tv, internet en telefoon! Nou ja, dan maar even naar de Intratuin, en de Zumba en misschien toch maar die berg strijkgoed tackelen.... Ik ben over het algemeen niet zo'n 'pieperd'  (hihi, Marjan!) maar tegen geen internet kan ik niet zo goed. Daar word ik een beetje zenuwachtig van! Hoezo verslaafd??? :-)

Geen opmerkingen: