zondag 9 maart 2014

Zomaar even...

credits hier
Jeetje, wat is dat toch met dat facebookgedoe? Ik vind het niet erg dat ze zo nodig willen vernieuwen, maar nu zitten mijn knopjes ineens aan de verkeerde kant! Heel vervelend voor de linkshandigen onder ons, facebook!  Het is ook wel duidelijk dat apps voor hen het belangrijkste zijn.  Die nemen een partij ruimte in beslag in mijn linkerbalk. Ik gebruik ze niet eens. Terwijl ik voor mijn pagefeeds (gebruik ik voor mijn scrapspulletjes) ik helemaaaaal naar beneden moet scrollen! Wordt het niet eens tijd dat je zelf je layout kan bepalen op je facebookpagina?? Klaag, klaag.

We hebben laatst weer heerlijk gedanst! We hebben nu een patroon geleerd in de Engelse wals. Wisselpas, rechtse draai, wisselpas, linkse draai. Als we ons daar aan houden gaat het hartstikke goed! Het komt niet (meer) zo vaak voor dat ik boven op zijn voet sta. Maar ja, jeetje, hij heeft maat 46. Die vallen niet te missen! Misschien moet ie maar eens stalen neuzen aanschaffen voor zijn eigen veiligheid! Volgende week gaan we beginnen aan de ChaCha. Ik kijk er nu al naar uit! :-)

En gisteren was het weer een heerlijk lenteweertje! We worden wel verwend de laatste dagen! Ik ben eerst wezen winkelen in Den Haag. Marks & Spencer is daar opnieuw geopend, dus ik wilde ook daar eens even een kijkje nemen. Mooie warenhuis. Sjieker dan in Dublin. Die in Dublin zijn ook groter met meer kleding. Ze hebben hier ook maar een piepklein kinderafdelinkje. Hmmmm. Het viel een beetje tegen eigenlijk. Dublin lonkt weer! ;-) En was in juni daar niet de uitverkoop???

Gistermiddag scheen de zon nog steeds. Hup, de tuin in om het winterdek weg te halen, te vegen en mijn losse potten opnieuw netjes te stapelen. De klimop groeit de tuin uit, dus die is nu ook flink ingekort. Ik zag dat een bijna totaal verrot plantentafeltje compleet door zijn hoeven gaat zakken, dus daar moet ook een nieuwe voor komen. Eindelijk mijn kadootje dat ik voor mijn 50e verjaardag had gehad opgehangen... zo'n plastic afbeelding van bloemetjes. (ik kan even niet op de goeie naam komen). Mag ook wel na anderhalf jaar! Het ziet er nu weer wat netter uit in ieder geval.

Op bovenstaande scrap staan mijn zwager Nico (dat blondje rechts) en zijn broer Jan en hun moeder Mimi.
Ik had een tijdje geleden, toen de scanner nog gewoon zijn werk deed, een paar oude foto's voor hem ingescand. En dit was er eentje van. Schattig, toch?

En vandaag belooft het ook een schitterende dag te worden! Vanmiddag maar eens even aan de wandel. Fijne dag allemaal!

Geen opmerkingen: