zaterdag 12 april 2014

Spirit of the Dance...

Dat was nog eens een aangename show, gisteravond in het stadstheater! We hebben ervan genoten!
Ondanks dat het heel anders was dan we vantevoren gedacht hadden. We verwachtten een ierse dansshow à la Michael Flatley. Vol met ierse muziek en ierse muziek en ierse kleding. Alles iers, zeg maar.
Maar in deze show kwam echt zowat alles aan bod. En nog in een rap tempo ook. Ierse en schotse muziek en dans, tapdans, burlesque, streetdance, flamengo, muziek en dans à la 'Stomp'. Echt van alles wat!
Tussendoor werd het aan elkaar gezongen door de Celtic Ladies. Zij zongen prachtige ballads, maar ook nummers van Adele en Queen. Intussen konden de 15 dansers en danseressen dan een beetje op adem komen. Wat een tempo, wat een uithoudingsvermogen! Petje af, hoor!
En ze wilden zo graag dat we allemaal meeklapten.... Ja, jeetje, eventjes is leuk. Maar dat de hele avond volhouden is wat minder! :-) En elke keer als we dachten dat een nummer klaar was en wij als publiek in klappen uitbarstten, gingen ze nog eventjes verder. Zaten we weer voor noppes te klappen! Pfff.
Maar niets dan lof, hoor. Ze hebben hun best gedaan om ons te vermaken en dat is ze prima gelukt!
Op een gegeven moment kwamen ze met z'n allen op het randje van het podium zitten en gaven daar een nummertje weg met alleen hun handen. Nou, zeg, dat was geweldig! Erg leuk en heel verrassend!
Ik heb een piepklein stukje op YouTube gevonden....

Maar goed. Ik vind dit soort shows toch het leukst om naartoe te gaan. Muziek, dans, zang...allemaal ingredienten voor een prettige avond! Daarom denk ik dat de dinnershow ook wel iets voor mij zou zijn.
Dat heeft ook alles! En nog met eten ook! Wat wil je nog meer? Wie gaat er mee? ;-)

Geen opmerkingen: