woensdag 24 februari 2016

Wij vieren feest....



Buiten was het onstuimig weer afgelopen zondag, maar binnen bij 'van der Valk/Nootdorp' brandde er een warm haardvuurtje in de hal. Gezellig. We kwamen daar tesamen voor een feestelijke brunch vanwege mijn moeder's 80e verjaardag. Het zat nagenoeg vol. Een geroezemoes van jewelste. Wel jammer, want daardoor heb ik het versje dat de achterkleinkindertjes voor mijn moeder hebben opgezegd niet kunnen verstaan.
Het buffet was prima, alleen miste ik dit keer wel de lekkere kaasbroodjes van vorige keer.
Ondanks dat hebben we ons toch wel te goed gedaan, hoor! ;-)
Ook leuk was dat ze nog speciaal voor de jarige Jet een bord kwamen brengen met wat bonbonnetjes erop, compleet met een vuurwerkfontein. Feestelijk! En attent!
Ook de optocht van de, met vuurwerk versierde, taarten, ijstaarten en puddings viel in goede aarde.
Maar ook bij de nagerechten stonden geen kaartjes met de namen erbij, zoals de vorige keer. Maar goed, dat zijn details. Het smaakte allemaal weer prima, hoor. ;-)
Joséphine en Géneviève hebben nog koekjes kunnen maken. Die kregen ze na afloop mee in een doosje. Ook leuk geregeld.
Na afloop hebben we in de hal nog wat gezelschapsfoto's gemaakt. Uiteraard op de ons zo kenmerkende chaotische manier. :-)
Al met al hebben we het leuk gehad. En er gaan de komende jaren in de familie nog meer hele leuke dingen gebeuren waar ik nu wel over uit kan weiden. Jessica, de vriendin van neef Thierry, is zwanger. Ze verwachten in juli een kindje!
En nicht Roxanne en Jeffrey hebben zich verloofd en gaan in 2017 trouwen! Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken!

Nog even over het fotoscrapbook... ik heb besloten om de link naar het boek niet hier op mijn blog te zetten. Er staan teveel persoonlijke gegevens in om dat zomaar in de openbaarheid te gooien.
Voor wie het boek wil zien: stuur mij een verzoekje via de mail of via facebook en ik stuur je de link toe. Geen probleem.

Geen opmerkingen: