maandag 30 mei 2016

Afdansen en fundusfoto's...



Jan is het afgelopen weekend weg geweest met Inspirited. Van vrijdagavond tot zondagmiddag vertoefde hij in Schaijk/Noord Brabant. Zo te horen is het erg gezellig geweest. Met quizzen, een bezoek aan een heuse kamelenboerderij, een soort speurtocht, gourmetten en ze hebben uiteraard ook nog gezongen in een kerk in de omgeving, te weten Nistelrode.
Ikzelf zat zaterdagavond in de dansschool. Mariska en Alex moesten afdansen. Oh nee, zo heet dat tegenwoordig niet meer. 'Laat zien dat je danst' wordt het nu genoemd. Ik kan er niet aan wennen...
Maar oh, wat kriebelt het weer als je iedereen zo ziet dansen. Ik mis het! En ik ben ook zo bang dat alles wat Jan en ik ooit geleerd hebben weer wegzakt in de krochten van mijn herinneringen.
Van ons eigen groepje bleek er niemand aftedansen. Vond ik wel jammer. Maar ik kwam natuurlijk voornamelijk voor Mariska en Alex. Tot ik ineens Hillie en haar man binnen zag komen. (Hillie zit bij mij op het koor) Ik wist helemaal niet dat zij en haar man in januari waren begonnen met dansles. Leuk! En ze was zo zenuwachtig. Ze wist natuurlijk ook niet wat ze moest verwachten van zo'n avond. Gelukkig viel het allemaal reuze mee.
Maris en Alex hadden genoeg publiek meegenomen. Zijn vader met zijn vriendin, zijn oma en opa, mijn moeder en ik. En oh, we hebben nog wel even gein gehad ook. Hoe leg je aan je 80-jarige moeder uit wat een Hipster is... Tja, een 'afdansende' jongen viel nou eenmaal in die categorie. Dat haar, die baard, die afgezakte broek. Dan is de generatiekloof ineens wel groot, hoor! :-) Het was weer een leuke avond!

En vanmorgen werd ik verwacht in het ziekenhuis voor een tweejaarlijkse fundusfoto van mijn ogen i.v.m. mijn kantje-boord-diabetes. Niet mijn favoriete bezigheid kan ik je wel vertellen. Ik heb gewoon een rot hekel aan wazig zien. En ik heb een bloedhekel aan die verblindende lichtflitsen. Maar alles was in orde. Ik had ook niet anders verwacht. Ik hoop dat mijn pupillen weer snel normaal zullen zijn. Op dit moment zie ik er nog steeds zo stoned als een garnaal uit. :-/ ......

En nog even wat filmpjes/foto's van zaterdagavond:



Geen opmerkingen: