dinsdag 20 december 2016

verjaardagen, taart en afzien....

En wederom zag ik zondagmiddag een glunderend gezichtje boven een verjaardagstaart! Dit keer van mijn achternichtje Joséphine, die afgelopen week 8 jaar is geworden. Ze groeit op waar je bij staat...
Thierry en Jessica en kleine Lorelai kwamen wat later. Dus zij staan niet op de familiefoto die Jeffrey gemaakt heeft. Jan heeft nu e.i.n.d.e.l.i.j.k Lorelai in het echt kunnen aanschouwen. Ze is nu 5 maanden! Mocht dus wel eens tijd worden. En het staat hem goed, hè, zo'n baby'tje op schoot? ;-)
Na Joséphine verjaardagsfeestje zijn we doorgereden naar Den Haag. Ook Alex was jarig. Dus weer (zelfgemaakte) taart! (Is geen straf!) en we hebben er ook gegeten. Een lekkere, ook weer zelfgemaakte, pizza met blauwe aderkaas. En nog stokbrood met kroket ook. Ze hadden een heel arsenaal aan verschillende mosterdjes om erop te doen. Lekker!
Gisteren kwam Mariska hier. Had ze de overgebleven taartpunten meegenomen. Dus weer aan de taart! Oei, dat gaat niet goed! En dalijk nog de kerstdagen en oud en nieuw.....
Maar goed dat ik vandaag naar de Zumba ben geweest. Dat heft het een en ander weer een beetje op. Was erg leuk. Saray verscheen in een kerstoutfitje en er werd kerstmuziek gedraaid. Gezellig gezumba'd in een kringetje. Met steeds een extra dansje van Saray samen met elk van ons in het midden. Het was een kerstmedley van bijna een half uur. Nou, dat ga je wel voelen, hoor. Het zweet stond op mijn rug en mijn wangen waren vuurrood van de inspanning. Geeft niks. Is goed voor me.

Geen opmerkingen: