woensdag 9 september 2009

Als ik eenmaal met mijn fietsbel bel....


credits hier


credits hier

Goh, wat ben ik blij dat ik gistermiddag nog spontaan op m'n fiets ben gesprongen voor een rit langs het Noord-AA! Puur genieten was dat. Zonnetje op mijn bolletje. Je ruikt de herfst zelfs al een beetje.
Wat hebben jullie allemaal gedaan op, wat nu blijkt, de laatste dag van het beloofde mooie weer? Ik dacht toch echt dat het een paar dagen achtereen zonnig zou zijn met hoge temperaturen. Maar nee, t'is alweer voorbij. De lucht is bijna grijs, en ik zag net verderop een regenboog. Nog geen regen te zien trouwens, maar dat zal er wel aan zitten komen. Nou ja, we zien wel. De herfst hou je toch niet tegen. Ik zou willen dat er meer seizoenen in het jaar zouden zijn: ZOMER/herfst/ZOMER/winter/ZOMER/lente/ZOMER...... maar helaas.

Ik ben op zoek naar een Zoetermeerse fotoclub. Een club(je) waarmee je op pad gaat om foto's te maken. Met een ervaren fotograaf erbij die het een en ander ter plaatse uitlegt en tips geeft. De fotogroep die ik al via het internet gevonden heb is al zo ervaren en maakt al zulke mooie foto's. Daar zou ik me niet op mijn gemak voelen, denk ik. Die hebben waarschijnlijk ook van die hele professionele camera's met telelenzen, filters en andere toeters en bellen. En dan kom ik met mijn Panasonicje. Neuh....
Gewoon een groepje voor de beginnende fotograaf met een compacte digitale camera. Gewoon om uit de camera te halen wat er ongetwijfeld in zit, maar ik (nog) niet weet te vinden!
Ik zoek nog even verder.....

Geen opmerkingen: