maandag 21 september 2009

Ook weer gehad....


credits hier


credits hier

Het weekend is weer voorbij. Zaterdag ben ik naar de kinki kapper geweest. Altijd weer een beetje eng, want je weet nooit precies hoe je er vandaan komt. T'is weer een stuk korter waardoor ik er amper wat aan hoef te doen. 's Avonds kwamen Sylvia en Chris op visite. Ze waren net terug uit Frankrijk en ze hadden weer zo'n bos verse knoflook voor me meegebracht. Die is zooo lekker! En ik ben er dus heel blij mee. Bedankt Syl!
's Nachts heb ik niet lekker geslapen. Steeds wakker, woelen...je kent het wel. Zondag zijn we naar Houten geweest. Daar vierde vriendin Els en haar dochter Babette hun verjaardagen. We hebben nog heerlijk in de tuin kunnen zitten! Wat een schitterend weer is het nog steeds, hè? Voor mij mag het zo tot in december blijven!
Op de terugweg hebben we binnenweggetjes genomen omdat ze op de A12 met de weg bezig waren. Op de heenweg stond daar al een gigantische file, dus daar wilden we niet in terecht komen. Dus bij Nieuwerbrug zijn we de binnenlanden ingetrokken. TomTom wees ons de weg! En nog goed ook! Nederland is nog zo mooi! Prachtige huizen langs het water overal. Kleine weggetjes, open bruggetjes. Knus!
Daarna nog even doorgereden naar mijn moeder, want daar waren we ook al een aantal zondagen niet geweest. Toen we uiteindelijk thuis kwamen ben ik even gaan liggen. Ik was helemaal op! Doodmoe! KOUD! Jan is nog wat te eten gaan halen bij de snackbar, en ook dat viel weer niet goed. Pfff. Daar kreeg ik 's nachts weer last van. En een dorst! Wat een rotzooi is dat toch, dat voer.
Maar goed, het weekend is weer voorbij. Dublin heb ik ook geboekt, dus dat gaat ook door. Het zijn wel gluiperdjes bij Aer Lingus, hoor! De vliegreizen LIJKEN goedkoop. Maar hoe verder je in het boekingsproces komt, hoe meer er bij komt. Wil je een koffer meenemen ( en ja, dat willen we), dan kost je dat sowieso al 30 euro extra. Reserveringskosten komen er ook nog bij. Voor twee personen, terwijl je één boeking maakt. En het boeken is trouwens sowieso puur willekeur. Als je de ene dag kijkt dan kost het zoveel. Kijk je een dag later dan kost het zoveel. En weer een dag later kost het weer anders. Zelfs op 1 dag kan het verschillend zijn. Maar goed, alles apart boeken is toch minder duur dan bij bv. D-reizen boeken. Ik heb er zin in! Dublin here we come (again)! :-)
Zo, en nu ga ik even opschieten want ik heb om 11 uur bij de Intratuin afgesproken met Syl. Even kijken watvoor leuks ze daar weer hebben!
Ik wens jullie een prettige (zonnige) dag toe! Maak er wat van!

Geen opmerkingen: