vrijdag 4 september 2009

Tuut Tuut!


Vandaag heeft Jessica, de vriendin van mijn neef Thierry, haar felbegeerde roze papiertje gehaald! Alhoewel, papiertje...tegenwoordig is het een pasje. We wisten allen niet wanneer ze af moest rijden, dat hield ze strikt geheim. Ze wilde het pas vertellen als ze het in haar zak had. Daar kan ik me wel wat bij voorstellen. Om nou elke keer te horen: 'En? Moet je nou al afrijden??'
Nee, dit was een goeie oplossing.
Maar in ieder geval: Hartelijk Gefeliciteerd! Goed gedaan, Jess! Weer een mijlpaal in je leven! En ik geloof dat ze al gelijk op zoek is naar een autootje ook. Ik ben benieuwd of ze nu ook in de Peugeot van Thierry mag rijden. Ik denk van niet, want hij is er nogal zuinig op. :-)

Mariska is ook weer naar school. Haar laatste jaar, als het goed is....:-)
Gisteren is ze op de klassenfoto geweest. DUS moest ze de dag daarvoor nog even snel naar de kapper. IJdeltuitje! :-) Nou was dat ook wel nodig, want ze was, geloof ik, al in geen 10 maanden geweest. En ik liep al maaaaaaaanden aantedringen dat het nu ECHT wel weer eens tijd werd, maar nee.... Pas als er zo iets 'belangrijks' is als een schoolfoto, dan gebeurt het pas. :-/ Juffertje Allerlaatste Moment. Van wie zou ze dat toch hebben? ( Nee, niet van mij!)

Geen opmerkingen: