maandag 5 oktober 2009

Van ellenbogenwerk en ander knip- en plakwerk.....


credits: stitches...CSR/golden splashes....Pst/papers and some elements...kit Fall by Jindrucha/clock...Cajoline/wordart...elegant WA/yellow flowers....Dydyge

Heb je je wel eens ondergedompeld in het koopjesgegraai van de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf? We hadden in de folder een horloge gezien dat Mariska graag voor haar verjaardag wilde hebben. Hier in het stadshart was hij boven haar budget, maar met de 40 euro korting van de Bijenkorf kwam hij ineens binnen haar bereik. Ok, wij naar Den Haag, al heel vroeg in de ochtend. De toko was pas een kwartiertje open, maar we stonden al gelijk in de rij. Overal graaiende mensen! We hebben hem kunnen kopen. Ze gingen als zoete broodjes over de toonbank, alsof het allemaal gratis was. Wat een gekkenhuis! Ze hadden geen tijd om hem op maat te maken, dus daar moeten we nog even voor terug. Ut kind heeft ook zulke enge dunne polsjes.
Later zijn we nog winkel in, winkel uit geweest op zoek naar DE winterjas voor Mariska. WEER niet geslaagd, hoewel ze genoeg leuke (in mijn ogen dan) jassen heeft aangepast. Maar het blijkt nog niet mee te vallen om als kritische puber te kunnen slagen voor een jas.....Dat wordt blauwbekken van de winter!

Zondagmiddag heeft Jan z'n verjaardag gevierd. Hij heeft eindelijk nieuwe sloffen! Twee paar! Geeft niks, dat was ook mijn bedoeling. Hij doet er toch maar een half jaar mee, dus tegen de lente heeft hij altijd nieuwe nodig en die zijn dan niet meer te krijgen. Zodat hij in de zomer altijd met grote gaten erin rondsloft. Volgend jaar dus niet! Jippie!

Bovenstaande scrap was weer een hele puzzel. Het zijn oom Chris en tante Els, familie van Jan. De foto bestaat origineel uit twee foto's. Ik voeg ze wel even bij.
Er is veel knip- en plakwerk bij te pas gekomen. Oom Chris z'n linkerbeen is gekloond van zijn rechterbeen. Zijn hand is losgeknipt en geplaatst op de foto van tante Els. De originele foto's waren ook al niet echt best, dus ik heb geprobeerd om het geheel een beetje beter te laten tonen. T'was wel leuk om te doen zoiets.



Ik ben nu weer bezig met een scrapje van Joséphine. Die wordt ook schattig. Maar ja, dat kan ook niet anders met zo'n dottige baby. Op het moment ben ik eigenlijk met een heleboel scraps tegelijk bezig. Op de een of andere manier krijg ik ze maar niet af. Heel typisch is dat. Zulke periodes heb ik wel eens.

Ik heb ook de website van Inspirited weer aangepast. De oude website is nu 'uit de lucht'. Niet meer te benaderen dus. Het enige wat me (nog) niet gelukt is is een paar muziekfragmenten op de nieuwe site te krijgen. Blogger voorziet niet in het plaatsen van muziekjes, terwijl het geen probleem is om foto's en video's erop te zetten. Raar is dat. Maar ik vind nog wel een manier, dat weet ik zeker. Ik moet er alleen nog even induiken. Maar dat komt wel NA Dublin. Volgende week zitten we er al.
Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen: