zaterdag 17 oktober 2009

De een komt, de ander gaat...


credits: Qp..PouPou/ wordart...Madelief/doodle...Scrapsuper

Onze voeten staan weer op Hollandsch vlakke bodem. En wat waren onze voeten moe! Wat hebben we gelopen daar in Dublin. De volgende keer neem ik een stappenteller mee. Ben best benieuwd watvoor afstand we afgelegd hebben!
Het was weer leuk. Uiteraard ERG druk. Mensenmassa's overal in de straten. Terwijl het toch doordeweekse dagen waren. Werken die Ieren niet ofzo?? Je vraagt het je af.
Het hotel was weer een tikkie veranderd. Ze hebben nu beneden in de hal een coffee-corner gemaakt. Maar ja, wij hebben dat niet nodig, want we kunnen koffie en thee in de hotelkamer zetten. Ben benieuwd wat er de volgende keer weer veranderd is.
Dit keer zijn we 's avonds niet naar de Knightbridge bar geweest. We hadden er gewoon geen puf voor! We waren ook nog van plan om het paleis te bezichtigen, maar ook daar was geen tijd voor. We hebben dus alleen maar gewinkeld en gewinkeld en gewinkeld! :-) En oh, wat een mooie aparte kleding hangt er toch! En oh, wat is dat niet te betalen! We kwamen dus meestal toch weer bij Marks & Spencer uit. Mijn moeder heeft de broeken waar ze naar op zoek was en ik een winterjas, een trui, een bloesje, 3 t-shirts, een sjaal en nog wat spulletjes voor Mariska's verjaardag en Sinterklaas. ( ja, ik ben er vroeg bij!).
Sean, de Noord-Ier, is ook nog een avondje gekomen. Hij kwam pas na achten, want hij was nog ergens aan het werk. (toch nog eentje die aan het werk was dus) :-)
Hij begon tegen mijn moeder te praten, maar zij snapte er natuurlijk niks van. :-) Ze spreekt weinig engels.
Ze voelde zich daarom erg opgelaten als mensen tegen haar aan begonnen te praten. En dat gebeurt nou eenmaal snel. In de winkels, bij de pashokjes, op de roltrappen, maakt niet uit waar: Ieren praten nou eenmaal veel.
Maar goed, we zijn weer terug. Jammergenoeg... :-/ Volgende keer weer. Ik hoorde dat Mariska alweer staat te popelen. ;-) Ik offer me dan wel weer op!

Weten jullie of je een suède jasje kunt wassen?? Wie heeft daar ervaring mee? De kraag werd zo lelijk. Ik vraag het een beetje laat eigenlijk, want hij zit al in de wasmachine. :-) Ik heb het wel opgezocht op google en ik zag er als tip om hem te wassen op het wolwasprogramma, 30 graden met babyshampoo en naspoelen met een hoop wasverzachter en aan de lucht laten drogen, ver van warmtebronnen..... Dat ben ik nu dus aan het doen. Ach, ik denk maar zo; een zeemleren lap kan ook in het water. Dus waarom mijn jasje niet? ik laat nog wel een keer weten of het gelukt is, of dat ie in de zak van Max terecht is gekomen!

Bovenstaand een scrap van Marnix. Karin stuurde me gisteren weer een paar nieuwe foto's van hem. Een liefie, hè? We hebben hem nog steeds niet in levende lijve kunnen zien. Jan is dit weekend met het koor weg en volgend weekend is Mariska jarig. Dan komt het er ook weer niet van. Maar eens zal het toch wel gebeuren?? Het liefst voordat hij kan lopen! :-)

Geen opmerkingen: