woensdag 21 mei 2008

Zadelpijn!

Stap ik vanmorgen in de auto, van plan om naar mijn moeder's huis te rijden om daar de planten water te geven en de post op een hoopje te leggen en daarna boodschappen te gaan doen, hoor ik een raar geluid bij het starten. Nog eens geprobeerd, nog steeds dat enge geluid. Het klonk als iets niet goed met de motor. Tja, en dan durf ik er niet mee weg. Stel je voor dat ik ergens stil kom te staan. We zijn geen lid van de wegenwacht, dat vindt manlief niet nodig. Ik er weer uit, boodschappenkar eruit, en eerst maar even naar de C1000 geweest. Daarna op de fiets gestapt voor een flink ritje door Zoetermeer. Waarom woont ze nu precies aan het andere eind van deze stad? Zul je altijd zien. Op de terugweg natuuuuurlijk flink tegenwind!
's Middags naar José geweest, mijn zus. Ook op de fiets! En nu kan ik haast niet zitten. Zadelpijn dus. Het zal wel aan het zadel zelf liggen, want aan mijn zitvlees kan het niet liggen. Daarvan ben ik flink voorzien. :-)
Morgen gaan Mariska en ik mijn schoonmoeder uit het ziekenhuis ophalen. Het ziet er nu echt uit dat ze daadwerkelijk naar huis mag/moet. Vanmorgen was er nog sprake van dat ze met katheter en al naar huis moest, maar inmiddels hoeft dat (gelukkig) niet meer. Maar of haar blaasprobleem dan echt opgelost is, dat betwijfel ik. We zien wel waar het schip strandt. In ieder geval kan ze weer lekker in haar eigen bed, en dat is ook wel wat waard, dunkt me.

Geen opmerkingen: