donderdag 26 februari 2009

over pauwenveren en nummers....

Hopla! Weer een nieuwe achtergrond! Deze had ik al een tijdje klaar. Het leek me wel leuk om er eentje met pauwenveren te maken, aangezien ik al een tijdje op zoek was naar een das of sjaal met een pauwenpatroon. En laat ik er nou dinsdag eentje vinden in de Haagse binnenstad! Een mooie puur zijde vierkante sjaal met aan alle hoeken een echte pauwenveer. Prachtig van kleur! Maar ja, nu moet ik er weer een outfit bij zien te vinden. :-P Vrees niet: dat gaat me lukken.
Mariska is ook goed geslaagd. Zij had een leuk overslagtruitje bij Didi op de kop getikt. Hartstikke afgeprijsd. En alles was ook nog eens 2 voor de prijs van 1, dus ze heeft er ook nog een gratis feestrok bij uit kunnen zoeken. Altijd goed voor een feestavond van het ballroomdansen of kerst ofzo. Goh, wat waren we moe na afloop. We hebben van 9.45 tot 17.15 rondgesjokt. We moeten veel oefenen, want we willen weer naar Dublin, eind april. Zelf is ze aan het zeuren om weer naar New York te gaan. Tja, Macy's is natuurlijk wel HET mekka van winkelliefhebbers zoals wij. En de dollar staat nog steeds gunstig...maar t'is zo'n rot eind vliegen. We zien nog wel.
Eerst maar eens afwachten of ze nou wel of niet stage moet lopen, de week voor de meivakantie. Want dan veranderen alle plannen weer.

Ik baal toch zo van telefoonaanbieders! Nadat ik twee emails naar T-mobile heb gestuurd, waarna ik bijna twee maanden niks meer gehoord heb, werd ik onlangs gebeld door de Orange. Huh? Orange? Orange bestaat toch niet meer, t'was toch overgenomen door T-mobile?? In ieder geval was het van bla bla bla, achterstanden, en nog meer achterstanden enzo. Maar dat ze inmiddels mijn email ( eentje maar) hadden ontvangen.
Maar ze zagen ook dat mijn beltegoed inmiddels op was. Ja, duh! Mag het na twee maanden?? Ik had de oude Nokia maar gebruikt. Heb daarna een nieuwe telefoon gekocht (gaaf dingetje!) bij een ANDERE maatschappij en heb nummerbehoud aangevraagd.
Maar nu is dat OOK weer misgelopen! Heet dat niet de wet van Murphy? Alles wat maar fout kan gaan, gaat dan ook fout? :-) De simkaart van mijn oude nummer staat nog op Dutchtone, op de display geeft hij nog BEN aan, ik viel onder de Orange, wat overgenomen is door T-Mobile.....Snappen jullie het nog? Volgens mij valt mijn nummertje tussen wal en schip. Volgens mij zijn ze nu onderling aan het vechten wie mij over mag zetten naar de Telfort. :-) Ik ben op dit moment nog wel bereikbaar onder mijn oude nummer, maar kan zelf niet meer bellen. Dat doe ik nu met mijn nieuwe (hopelijk tijdelijke nieuwe) nummer. We wachten maar weer even af. *zucht*

Geen opmerkingen: