zondag 1 maart 2009

een muzikaal weekend....


credits hier


credits hier

Ik vind het prettig om de zondag te beginnen met 'Klassiek op 8'. Dit tv programma is eigenlijk het enige programma dat niet afleidt bij het updaten van m'n blog.
Ik kijk op zaterdagochtend ook graag naar 'Vrije Geluiden' op nld 1. In dit muziekprogramma komen meestal mij totaal onbekende musici. Met vaak aangename muziek. Niet altijd, hoor. Soms zit er wel eens eentje tussen waar ik dan meer van wil horen. Dus ik zorg altijd dat mijn downloadprogramma 'Emule' op de computer stand-by staat. ;-)
Gisteravond zijn we naar het feest van Suzanne's 50e verjaardag geweest. De locatie was niet te missen: de Engelse vlag hing al te wapperen! Veel buren in hun straatje hadden de Nederlandse vlag uitgehangen. Stond leuk!
Die buren en vrienden hadden zich enorm ingespannen om Suzanne een geweldig leuk feest aan te bieden. Ze heeft maar met een paar kleine dingetjes hoeven te helpen.
Het eten was weer geweldig. De hele tafel stond vol. In de tuin was een tent opgesteld zodat je in en uit kon lopen. Ze had voor haar verjaardag een keybord gehad, en die werd op de avond bespeeld door een 16-jarig zéér muzikaal meisje. We zijn nog menigmaal in gezang uitgebarsten, maar tja, niemand kent de teksten helemaal uit het hoofd. Er was ook nog een intermezzo van twee broers. Eentje op de piano en eentje met trompet. Prachtig! Die hadden voor mij nog wel wat langer mogen spelen. Al met al een muzikale avond.

Vandaag is Jessica jarig. ( vriendin van neef Thierry) GEFELICITEERD JES! Vanmiddag gaan we daar op visite. Maar ik ga eerst eens even wat doen hier. Ten eerste het huis luchten. Het stinkt hier naar de olijfolie. Mariska heeft gisteren een recept van Jamie Oliver uitgeprobeerd. Iets van gebakken spaghetti-beignets. Er liggen er nog twee in de koelkast, maar die eet ik nog maar niet op mijn nuchtere maag. :-/
Ten tweede ga ik maar eens de bos met 'Valentijnsdag-goed-maak-rozen' van Jan weggooien. Ze laten inmiddels hun koppies hangen. Ziet er een beetje treurig uit.
Ik ga maar eens proberen of ik ze in een platte schaal kan leggen, wie weet staat dat wel. Ik krijg niet vaak bloemen dus ik moet er zo lang mogelijk mee doen, hè? :-P

Trouwens, ik kreeg al de volgende dag bericht van de Telfort ( dat is snel!) dat mijn nummer op 6 maart wordt omgezet. Laten we hopen dat dat goed gaat...

Geen opmerkingen: