zaterdag 11 april 2009

Prettige Paasdagen!




credits hier

Zijn jullie allemaal klaar voor de Paasdagen? Ik bijna. Ik heb net de tafel al uitgeklapt zodat het oppervlak vergroot is om morgen alle etenswaren voor de paaslunch te kunnen dragen. Mariska heeft vandaag al een Jamie Oliver Limoen Taart gemaakt. Ikzelf ga morgenochtend aan de slag met een salade van appel/kaas/honig-mosterdsaus. Ik denk dat ik er ook nog gorgonzola doorheen gooi. En misschien ook nog wat gekortwiekte ijsbergsla. En wie weet nog wel meer ook. Ik zie wel. Ik hou me zelden aan een recept. :-P. Ik ga ook nog eiertaartjes maken. Leek me ook wel lekker.
Mijn moeder maakt een met ei gevuld gehaktbrood. Zij volgt juist recepten tot de letter. Heel raar, want normaal is ze niet zo precies. Maar experimenteren met gerechten durft ze op de één of andere manier niet.
Het wordt nu de eerste keer dat mijn schoonmoeder niet bij de paaslunch is. Gek idee. Ik zat pas nog de paasfoto's van vorig jaar te bekijken en ze zag er daar nog zo goed uit. Ze zat met smaak te eten en ze deed vrolijk mee met het paaseieren zoeken. De maand erna kwam ze in het ziekenhuis terecht en sindsdien is het niet echt meer goed met haar gekomen. Tja, het kan verkeren in het leven.

Maar goed, ik ga alvast de tafel dekken. Hmm, eerst maar eens het paaslaken strijken. Die ligt al een jaar op de strijkstapel... vlak onder zijn broer 'het kersttafelkleed'. Die komt in december weer aan de beurt. ;-)
Rest mij nog jullie allemaal kEI-gezellige paasdagen te wensen! Maak er wat van!

Geen opmerkingen: