dinsdag 7 april 2009

Stront aan de knikker!


credits hier

Eigenlijk meer een gebrek aan stront! Kiwi bleek een verstopping te hebben. Het begon zaterdag al met het laten van winden. En dat is ze waarschijnlijk niet gewend want ze zat maar steeds naar haar kont te kijken met een blik van: waar komt dat geluid nou toch vandaan. Zondag kreeg ze er pijnaanvallen bij. Dat was wel zielig om te zien. Dus maandag ben ik maar even met haar naar de dierenarts geweest. Nu vinden dieren het nooit leuk om in een mand gehesen te worden maar Kiwi was wel heel erg bang. Ze zat in een hoekje en maakte zichzelf zowat onzichtbaar. Maar goed, na een inwendig onderzoek, (ach jeetje, pijnlijk ) en een injectie om de stoelgang weer op gang te helpen ( ook al geen pretje) en een tube laxeerpasta konden we weer huiswaarts. Goh, ik heb nog nooit een kat zo voelen beven. Echt beven! Zo sneu. Maar sinds vanavond gaat het weer prima met haar! Ze is weer haar eigen ikje. Ze gooit weer alle pennen op de grond, ze springt Cloris weer op zijn rug, ze loopt weer gezellig over mijn toetsenbord en typt zo allemaal 000000000000000, en ze komt weer kusjes halen. Heerlijk!

Vanmiddag had ik een afspraak bij de contactlensspecialist die in het Leyenburg Ziekenhuis zit. Ik kom daar al sinds mijn 15e jaar. En om op de terugweg niet in de file te staan heb ik de randstadrail gepakt. De rit duurt zo'n 3 kwartier, maar ik heb er bijna niets van gemerkt. Vriendin Sylvia belde op mijn mobiel en we hebben zowat de hele tijd volgekletst. :-) Nu was ik dus ook zo'n irritanteling die andere mensen laat meegenieten van hun geouwehoer. Mea Culpa! :-P
In ieder geval heb ik weer nieuwe lenzen besteld. Volgende week liggen ze in de brievenbus, als het goed is.
Na mijn oogcontrole ben ik nog even over de Leyweg gegaan. Even winkel in, winkel uit. Was er nou toch.
Terug weer met de randstadrail. In de spits! NIET leuk! En ga vooral NIET op de klapstoelen zitten met mensen tegenover je! Ten eerste heb je al geen uitzicht. Ten tweede loop je de kans dat er, door de drukte, een man voor je komt staan met een hangbuik en zijn klokkenspel zowat ten hoogte van je gezicht. Dan weet je ECHT niet meer waar en hoe je kijken moet! NIET LEUK! :-)

Geen opmerkingen: