zaterdag 4 april 2009

Tuin/Felicitatie/Dublin....


credits hier

Goeiemorgen al tesaam!
Wat een heerlijke dagen hebben we achter de rug! Ik heb weer in de tuin gewerkt. Plantjes geplant, knollen en bollen begraven (Ismene en Dahlia's), gesnoeid, geveegd. Maar ja, ik kan weer niet verder, de groene bak is weer vol. Dan maar lekker lui van het zonnetje genoten! Thee, paaseitje(s) en boeken erbij. ( Kluun - de Weduwnaar en Klunen). Tussendoor ook nog even snel de ramen gezeemd. Was bijna matglas, dus het was echt wel even nodig.

Vandaag zijn vriendin Yvonne en Chris één jaar getrouwd. GEFELICITEERD! Goh, wat gaat zo'n jaar toch snel. Ik had bovenstaande scrap voor haar ingelijst en als aardigheidje gegeven. Ze was er blij mee. Vanavond gaan ze lekker uit eten en naar een toneelvoorstelling.

Mariska en ik gaan weer naar Dublin! Vijf dagen deze keer! Normaal gaan we altijd 4 dagen. Maar door te goochelen met de vluchten ( een vlucht later) en een aanbieding van ons hotel ( 20% korting, lang leve de crisis!) EN nadat ik ze een emailtje had gestuurd nog korting op ons ontbijt ook, kunnen we dus 5 dagen weg! Jippie! We hebben er weer zin in! Was het maar vast 28 april!

Geen opmerkingen: