woensdag 26 mei 2010

Een middagje zingen...


credits hier

De middag heb ik doorgebracht in het verzorgingshuis 'De Prinsenhof' in Leidschendam. We hadden daar een optreden met het koor. We hebben ons best gedaan, maar hebben hier en daar wel een steekje laten vallen. Oeps. En dat gold voornamelijk voor de tweede helft na de pauze. Af en toe een verkeerde inzet of zelfs eventjes helemaal geen inzet. :-) Ook 'mijn opa' ging weer helemaal niet goed. Als het aan mij ligt gaat dat nummer eruit. Wat een onding! :-)
We zongen ook een medley van Disney musicals, deze keer compleet met bijpassende attributen en armbewegingen. Op zich ging dat wel goed, geloof ik. Het zal er misschien nog wel wat onwennig uit hebben gezien, dat zou kunnen...
Dit was het laatste optreden van dit seizoen. In september hebben we weer een optreden op de Uitmarkt hier in Zoetermeer. Komt allen kijken! En luisteren natuurlijk!

En terwijl ik vanmiddag stond te zingen zat Mariska gebogen over haar scheikunde examen. Volgens de berichten ging dat goed. Het was alleen te lang, ze kreeg het net niet af. Dus ze heeft weer een klacht ingediend bij Laks. Net als gisteren over haar wiskunde-B examen. Ook te lang! Tja. Ut zijn wel spannende tijden, hoor!

De knul op bovenstaande scrap is Kodi, een amerikaans chatvriendje van Mariska. Hij knipt zijn haar zelf. In ieder geval de voorkant! Niet gek als je dat kunt! Toch?

Geen opmerkingen: