zaterdag 5 juni 2010

De paden op, de lanen in....


credits:
template...Mandagirl (altered)
papers....Amanda Sok
birds...Pasko/PtiteSouris
flowers and branches...Foto in Scena/
birdtrail....ABL
tag..Rina

Met de zon op mijn bolletje fietste ik vanmorgen naar Boerderij 't Geertje. Daar zouden alle leden van Enjoy zich verzamelen om vandaaruit onder leiding van een heuze natuurgids, Rob Wiewel, een wandeling te gaan maken in het Prielenbos. Het Prielenbos is een gebied waar de natuur haar eigen gang mag gaan. Het enige wat door mensen wordt bijgehouden zijn de paden. En doordat het zo weelderig begroeid is is het een prima broedplaats voor allerlei vogels, die zich dan ook luidruchtig lieten horen. Rob heeft ons van alles uitgelegd en aangewezen. Erg interessant allemaal.
Na de wandeling, die ongeveer anderhalf uur duurde, zijn we naar Benthuizen gefietst waar bij schenkerij 'De Boogaard' een lunchbuffet op ons wachtte. Met uitsluitend natuurlijke produkten. Er was van alles. Allerlei soorten brood, crackers en beschuiten. Allerlei soorten kaas (ik vond vooral de friese kruidenkaas overheerlijk!). Maar ook de gewone boerenkaas was niet te versmaden. Lekker met een laagje peren/noten chutney of een dressing van honing mosterd. En daaroverheen weer een aantal partjes appel. Mjammie! Erg lekkere combinatie. Zal ik thuis ook vaak gaan eten, denk ik!
We konden inderdaad, zoals ik al hoopte, buiten zitten op een beschaduwde veranda. Want wat WAS het warm vandaag! Maar daar hadden we er geen last van. Er woei zelfs een klein windje.
Al met al was het een leuk uitstapje. Maar ik bedenk me nu wel ineens dat we niet eens hebben gezongen! Nou ja, dat doen we dan donderdag wel weer! :-)
De foto's staan inmiddels op het internet.....
En wie NOG meer foto's wil zien, kan die van Lenie bekijken!

Geen opmerkingen: