vrijdag 25 juni 2010

Super Trouper 'Live' de ether in!



Daar stonden we dan. Achttien beetje nerveuze dames en een dirigent. Want ja, het optreden was wel 'live' voor de radio! Het moest in ene keer goed. Het moest staan als een huis. Je kan het niet eventjes overdoen.
Een half uur eerder hadden we al drie Abba nummers gezongen voor de soundcheck. En dat ging eigenlijk heel lekker. Toen stonden we er nog ontspannen bij. We hadden wat winkelend publiek en die schenen het ook heel gezellig te vinden dat wij daar aan het zingen waren. Daarna was het wachten op de echte uitzending. We gingen 'live' de ether in! Eerst was er nog een interview. Lenie en Ellie werd het hemd van het klamme lijf (t'was iets van 25 graden!) gevraagd over het koor. Voor zover ik het heb kunnen verstaan was het een leuk gesprekje. Daarna waren wij aan de beurt.
Super Trouper hebben we gezongen. Later hoorde ik van iemand uit het publiek dat het een beetje timide had geklonken. Toch weer de spanning, denk ik. Terwijl ELK optreden live is. Maar nu het voor de radio was, zat er misschien een ander soort druk achter. Geen idee. Nou ja, jammer genoeg kunnen we het niet naluisteren. Gelukkig hebben we de foto nog! Mariska heeft er een aantal genomen. En deze was het leukste. We staan er allemaal op, ook de dirigent en de Radio West wagen.

Geen opmerkingen: