maandag 21 juni 2010

T'is zomer!


credits hier

Gelukkig is het weer een stuk opgeknapt op deze eerste zomerdag. Eindelijk weer eens wat zonnestraaltjes na zo'n kil en grijs weekend. Nu maar hopen dat het mooie weer doorzet. Aanstaande vrijdagmiddag gaat ons koor 'Enjoy' optreden in het Stadshart!
We zijn gevraagd om live voor Radio West in een uitzending een tweetal Abbaliedjes te vertolken, voorafgaand aan een kort interview over ons koor.
Het is een programma over Zoetermeer en zij van Radio West vinden dat wij met ons ABBA repertoire precies hun doelgroep raken. Leuk, toch?
In eerste instantie zag het ernaar uit dat het niet door zou gaan omdat er niet genoeg leden konden komen. Maar inmiddels hebben er zich voor alle stempartijen toch net genoeg leden aangemeld om in ieder geval een redelijk goede balans te hebben. Ach, het hoeft toch ook niet allemaal perfect? We staan er voor onze lol! Dus komt dat zien allemaal! Vrijdag, 25 juni, ergens tussen twee en half drie, óf binnen bij La Place, óf buiten op het Stadhuisplein!

Ik heb inmiddels ook een brief van het Stadstheater gehad met alle voorstellingen in het nieuwe seizoen waarvoor we kaarten hebben kunnen krijgen. Blijken we uitgeloot te zijn voor de voorstelling van Bert Visscher! Oooeehhhh, Ineke is nu flink pissig! Daar keek ik juist zo naar uit! Er zijn verdorie 4 avonden gepland en NOG zitten we er niet bij! Allemaal al uitverkocht! Vind ik helemaal niet leuk! Afijn! Ik ga tegen die tijd wel proberen om op de dagen zelf nog kaarten te krijgen. :-/

Het kindje in bovenstaande scrap is Marnix. Het lachebekje van de familie. :-)
Volgens mij is ie altijd vrolijk!

Geen opmerkingen: