vrijdag 25 juni 2010

een snufje rood....


credits hier

'Just a touch of red', dat was de opdracht van een wedstrijd op de ScrapBookFlair site. Dat soort wedstrijden vind ik het leukst. Tenminste eentje waar je alle kanten mee op kunt. Een rood elementje of een rode achtergrond of iets in de foto dat rood is. Zulke wedstrijden zijn tenminste opdrachten. Tegenwoordig zijn er niet veel wedstrijden meer die je na laten denken over hoe je iets gaat doen. Wat is nou de lol aan een wedstrijd "1st place awards"? Dan moet je gewoon een van je scraps waar je de eerste plaats mee hebt gewonnen uploaden. Goh goh, daar is over nagedacht! Dan zie je al die oude pagina's van iedereen weer voorbijkomen. :-/ Nee, dat is aan mij niet besteed. Nu heb ik toch al een rothekel aan wedstrijden waarin je oude scraps mag invoeren. Wat is het nut? Oud is oud, geweest is geweest. Die wil ik niet meer zien tot vervelends toe! Of die wedstrijden: scrap my baby, scrap my holidaypics, scrap my familypics. Kun je andermans foto's gaan scrappen. Me dunkt van niet! Doe dat lekker zelf! Ik heb zelf nog bergen foto's die gescrapt moeten worden. :-)
He, wat zit ik weer te griepen! Maar het komt wel goed met me, hoor! Het zonnetje schijnt! Voor iedereen! Ook voor een vriendin die gisteren hoorde dat ze een knobbeltje in haar borst heeft. Ze gaat een spannende tijd tegemoet, maar ik hoop dat ze positief blijft en dat de zon voor haar blijft schijnen.
En ook voor die andere vriendin die al bijna een leven lang van iemand houdt die (nog) niet de hare is. Ik hoop dat ook zij een zonnige toekomst tegemoet gaat.
Mijn oma zei altijd: alles komt goed! Dat hoop ik dan maar..:-)

Geen opmerkingen: