maandag 28 juni 2010

Welkom op de wereld, Gina!

Het was vandaag een GOEDnieuwsdag. Dat zijn altijd de fijnste dagen.
Vanmorgen kreeg ik een aantal smsjes. De eerste kwam van Roxanne af. Ze was weer moeder geworden!
Ze is dus geboren: Géneviève Raquelle Maryleine Cecilia Scarlett. Nee, er is maar één kindje geboren, al doet die lading namen anders vermoeden. Géneviève is haar eerste naam, en als koosnaampje wordt het dan Gina. Leuk!
Vanmorgen om 7.44 zag zij het levenslicht. De bevalling is goed gelopen. Als een sneltrein! Binnen 3 uur was ut tutje er al! Er was geen houden meer aan. Niet eens meer tijd om naar het ziekenhuis te gaan. Moeder en dochter maken het goed. Dochter weegt 4020 gram en meet een slordige 52 centimeter. Moeder weegt inmiddels een stuk minder, neem ik aan. :-)
Tijdens het typen van dit stukje staat de printer de geboortekaartjes uit te braken alsof z'n leven ervan afhangt. Er komt nog net geen stoom uit! T'is wel weer een hele klus: tekst aanpassen, twee kanten printen, vouwen, de kanten afsnijden.... Maar dat geeft niet. T'is een LEUKE klus!

Het tweede smsje kwam van een vriendin. Ze was helemaal gelukkig, want ze heeft een huis! Nu kan ze eindelijk, na zowat een half jaar in een moeilijke situatie gezeten te hebben, een nieuw leven op gaan bouwen. Hartstikke fijn voor haar! :-)
Zie je wel, alles komt goed! Ik zei het toch? :-)

Geen opmerkingen: