donderdag 3 november 2011

Over zieke kindjes en rommelige mannen...


credits hier

Achgosss... was kleine Géneviève zomaar een paar daagjes ziekies. Hoge koorts en lodderige oogjes. Sneu. Maar sinds gisteren gaat het wel weer een beetje met haar. Ze begint al weer aardig door het huis te stiefelen. Bovenstaande scrap heb ik laatst voor een wedstrijdje op SBF gemaakt. T'was zo'n lieve foto van de gezusters!

Mariska is vorige week ook flink verkouden geweest. Ze had een kop als een kanon. Ze gebruikte een t-shirt als snotlap, kun je nagaan. Een gewone zakdoek werd te klein bevonden door mevrouw.
Ze heeft Jan en mij gelukkig niet aangestoken. We moeten af en toe wel niezen maar daar blijft het bij. Ik ben al zooooo lang niet meer verkouden geweest. Ik snap er niets van.
Jan is trouwens op een nieuw project gezet kwa werk. Heel gunstig! Want dat betekent dat hij tot maart in Zoetermeer is gestationeerd! Hij hoeft maar eens in de paar weken voor overleg naar Alkmaar en Rotterdam. Geen lange reistijden meer van twee uur heen en twee uur terug! En met de winter die er weer aan zit te komen....ideaal dus!
Niet dat hij nu eerder thuis is, hoor! Welnee. Hij vertrekt nu veel later en hij komt even laat thuis. Maar hij maakt nu gewoon wel meer uren. De workoholic...
T'is 's ochtends nu wel meer gedrang hier in huis als iedereen rond dezelfde tijd weg wil/moet. Hij moet ook nog een heleboel vakantiedagen opnemen voor het einde van het jaar. Dus is hij nu tot januari elke vrijdag thuis en ook nog eens de twee weken rond kerst en nieuwjaar. Misschien gaat hij wel zijn hok opruimen. Zodat er weer een stapje te lopen valt daar. Dat zou zo mooi zijn, hè? Ach, een mens moet iets te dromen hebben! :-)

Ik heb Jamie Oliver in de oven staan dus ik ga maar eens kijken hoe het ermee staat.
Hmm, dat leest een beetje raar. Ik heb natuurlijk niet ECHT Jamie Oliver in de oven gestopt, maar een recept van hem, aangepast door mezelf. Wortelen, erwten, gebakken uien, peer, schouderkarbonades in een marinade van olie/citroen/zout/peper/knoflook/rozemarijn, gebakken aardappels. Lekker, joh! :-)
Jullie ook allemaal een smakelijke maaltijd toegewenst!

Geen opmerkingen: