donderdag 26 april 2012

Geslaagd!


Blogger heeft sinds kort een nieuwe interface. Op zich ziet het er allemaal prima uit. Ingevoegde foto's komen nu op de plek waar je ze wilt hebben. Vroeger kwamen ze bovenaan te staan en moest je ze zelf op hun plekje slepen als je ze ergens verderop wilde hebben. Da's dus een vooruitgang!
Maar het viel me wel op dat je in de nieuwe interface met geen mogelijkheid een regel over kon slaan of een nieuwe alinea kon beginnen. Heel vervelend!
Nu blijkt dat je dat kunt instellen bij de opties. (Suzanne, als jij daar ook problemen mee had....Instellingen berichten/Opties/Regeleindes/Op Enter drukken voor een regeleinde).
En kijk eens...een nieuwe regel! Het werkt!!:-)

Ik heb goed nieuws!! Mariska heeft vanmiddag theorie-examen gedaan voor haar rijbewijs! En ze is geslaagd!! Dat moest gevierd worden! We hebben dus net weer een tompouce achter onze kiezen. :-) Ik hoorde dat ze tegenwoordig ook een TussenTijdseToets kunnen doen. Dat hadden wij in onze tijd niet. Je weet dan tenminste wat je kunt verwachten op een examen. Je hebt minder last van nervositeit omdat er toch niks van afhangt. Je weet zo wat je nog moet oefenen. T'is niet verplicht, geloof ik. Ik weet nog niet of Maris dat ook gaat doen, maar het lijkt mij wel handig.

En over kiezen gesproken..... Vandaag was het voor mijn zus ook een dag om je tanden in te zetten. Ze kreeg heel wat voor haar kiezen. De tandarts had al geen blad voor de mond genomen en had gezegd dat haar tanden de tand des tijds niet goed hadden doorstaan. Ze kon kiezen of delen....alles eruit of wachten tot alles er vanzelf uit zou vallen. Mijn zus wilde niet op haar tandvlees lopen en pijn kon ze ook al missen als kiespijn. En je met hand en tand verzetten had ook al geen zin. Het nieuwe gebit moest erin! Daar heeft ze vanmiddag haar tanden in gezet. Alles is goed gegaan. Maar de verdoving is nog niet uitgewerkt....
Inmiddels staat ze dus weer met haar mond vol tanden, hoewel ze liever haar kaken op elkaar houdt. Nu maar hopen dat ze snel gewend is! Toi toi toi, Jos!


Geen opmerkingen: