maandag 16 april 2012

Queen Concert.......



Gisteravond was het zover. Het Queen concert waar we allemaal zo naar uitkeken. En ook wel een beetje voor vreesden! Want hoe zou 'Somebody to love' gaan?? Toch wel HET moeilijkste nummer van het rijtje...Van 3-stemmig waren we al gedeeltelijk teruggegaan naar 2-stemmig. Alleen maar omdat we in tijdnood zaten. En dat middengedeelte... met al die tempoverschillen... zouden we dat op de uitvoering een keertje allemaal gelijktijdig kunnen zingen?? Uhhh, nee, dus! :-) Het liep weer totaal alle kanten op. Erg rommelig :-) Als ik zo het filmpje op YouTube beluister denk ik dat het misschien beter door een solo gezongen had kunnen worden! *schaam, schaam*
Oh, de filmpjes van alle Queen nummers staan trouwens op YouTube, voor degenen die het durven te wagen om een blikje te werpen en een luisterend oor te verlenen.
Nadat we 'Someone to Love' achter de rug hadden hebben we de rest lekker ontspannen staan te zingen. We kregen ook leuke feedback van het publiek. Bij 'We will rock you' deden ze allemaal mee! *Klap, Klap, Bons* *Klap, Klap, Bons* Dat was echt kicken!
Met 6 Queen nummers vul je natuurlijk geen concert. Daarom hebben we o.a. ook nog nummers van Abba en de Beatles gezongen. Al met al kunnen we terugkijken op een vooral gezellig concert!
Wat staat er nu nog op stapel voor het koor? Nog een optreden, op vaderdag, in Rotterdam (blijkt dus in Delft te zijn... bedankt Carolien!) en ons jaarlijkse kooruitje. Dit jaar gaan we barbecuen en karaoke doen! Dat belooft wat! :-)

Geen opmerkingen: