dinsdag 13 november 2012

Op zoek naar een party tent.....


credits:
picture....Internet
wordart....waf
cluster...RaspberryRoad.

Jan heeft weer veeel te veeeel vakantiedagen opgespaard, dus hij wordt geacht deze nog voor het eind van het jaar op te maken. Prima! Deze week had hij vrij genomen. Maar.....tja, maandag moest ie voor overleg naar Alkmaar. Oei, en donderdag is er ook weer overleg in Alkmaar, en dat mag hij niet missen! En oh, vrijdag is die speciale bijeenkomst over het 'nieuwe' werken. (Inmiddels zijn eindelijk de IT'ers aan de beurt om thuis een werkplek op te zetten.) Ook daar is zijn aanwezigheid verplicht.
Dus....blijven er nog precies twee vakantiedaagjes over! Dat schiet lekker op! :-)

Vanmiddag hebben we drie gelegenheden bezocht voor de viering van onze aankomende 25-jarige bruiloft in 2013. Ons eerste plan, om het feestje op dezelfde lokatie te geven als 25 jaar geleden, Het Westbroekpark, viel af. Inmiddels is de tent overgenomen en zit er een wokrestaurant in. Op zich prima, ware het niet dat er geen aparte ruimte was voor gezelschappen. Zit je daar met zijn 50-en, in een hoekje bij nog zo'n 300 man. Neuhhhhh, we willen ons nog wel een beetje speciaal voelen!
Dat ging hem niet worden! In de auto op de terugweg zaten we al te grappen dat we dan net zo goed naar de IKEA konden gaan. Spreken we om 9 uur met de visite af en krijgt iedereen een ontbijtje. :-) Zijn we wel mooi klaar voor 50 euro! Hahahaha. ;-)

We konden helaas het zaaltje van het tweede etablissement niet bekijken aangezien het in gebruik was. Maar de menukaart en de verdere mogelijkheden waren prima. Goede gevoelens over. Alleen een beetje jammer van alle bijkomende kosten die dan weer niet genoteerd staan in de folders die we kregen.

De derde horecagelegenheid was helemaal fraai! We werden er heel prettig ontvangen en men nam de tijd voor ons. Ook daar weer mogelijkheden te over! Binnen/buiten...het kon allemaal. Beamer lenen, geen probleem. Eigen muziek? Uiteraard! Nee, geen bijkomende kosten voor zaalhuur! Dat zou ook een prima keuze zijn.
Maar ja, we gaan niet over één nacht ijs. We gaan nog meer party-venues langs.
We zijn in ieder geval ruim op tijd met ons gezoek! Misschien moeten we overal eerst even 'proef-eten'! DAT lijkt me een goed plan, zeg! Jaaaahhhhaannnn, ik heb een goed idee!!


1 opmerking:

Partytent Huren zei

Is het nog gelukt uiteindelijk? Wat ook een leuk idee is, is een feestje geven thuis en in de tuin en daarbij een partytent opzetten. Zo krijg je de sfeer die je wilt en heb je niet te veel extra kosten.