woensdag 27 maart 2013

Cor Bakker ontvangt....

Nadat we vorig jaar alle kaartjes voor het theater van dit seizoen in de voorverkoop hadden gekocht ging ineens de BTW erop weer naar beneden. We hadden dus teveel betaald. Dit werd door het stadstheater gecompenseerd met kaartjes voor een gratis voorstelling. Je kon kiezen uit een aantal voorstellingen. Mijn eerste keus ging uit naar Laura Fygi. Helaas, die kaartjes konden we op onze buik schrijven. Tweede keus was Cor Bakker ontvangt Louis van Dijk. En daar zijn we vanavond geweest. Goh, wat kunnen die twee pianospelen! En wat zijn ze goed op elkaar ingespeeld. We hebben o.a. geluisterd naar muziek van Rogier van Otterloo, Jules de Korte, Bach, Ramses... Ook eigen werk van de beide heren kwam aan bod. Verder mij welbekende nummers die we met Enjoy ook zingen: Windmills of my mind, Cent mille chansons....
Louis van Dijk had nog een leuk gezegde voor ze samen een stukje zouden gaan improviseren: 'Als het niet klinkt dan botst het wel!' Ook van toepassing wanneer we vals zingen bij het koor, hihihihi.
Maar goed, ik blijk toch visueler ingesteld te zijn dan gedacht. Ik miste iets.... Mijn gedachten dwalen af als ik alleen maar naar twee mannetjes achter een vleugel kan kijken. Meer was er namelijk niet te zien.
Ik had liever nog een bij de muziek passend achtergrondje gezien. Foto's uit de film 'Turks Fruit', foto's van Ramses Shaffy, bijvoorbeeld. Gewoon een beetje oogvoer! Nu zat ik maar te kijken naar Louis's op de maat meetikkende voet. Maar ik mag niet klagen. Ut was gratis! :-)

Geen opmerkingen: