vrijdag 22 maart 2013

Lente! Waar????

credits hier
Nou nou, is dit nu de lente waar we zo reikhalzend naar uitgekeken hebben? We moeten nog steeds in onze dikke jassen, dassen en handschoenen op pad. Koud! Maar goed, ALS het weer omslaat dan zal het gelijk goed omslaan! Dan kunnen we weer lekker buitenzitten. Ik hou optimistisch de moed erin!

Ik ben gisteren bezig geweest met het doorspitten van KILO'S losse foto's van de afgelopen 25 jaar. (Ik ben van plan om op ons 25-jarig huwelijksfeestje op de achtergrond een slideshow te laten zien.)
Wel leuk, hoor, om al die oude foto's weer eens te zien! Ons trouwen, (toen was het ook al zo koud), mijn zwangere buik (jee, ik leek wel een skippybal ingeslikt te hebben!), piepkleine Mariska (nou, piepklein....5010 gram bij de geboorte!), de doop van Mariska, haar opgroeien van kind tot jongedame, veel familiefoto's door de jaren heen, helaas ook een hoop mensen die er inmiddels niet meer zijn, Jan met een grote zware vuurrode baard, Jan zonder baard (was maar een korte tijd), Jan met ringbaard, Ineke blond, Ineke krullen, Ineke bruin haar, Ineke lang haar, Ineke kort haar, Ineke superslank (25 jaar geleden!), en Ineke niet meer zo slank....ahum.. nu! 25 jaar in vogelvlucht. En wat zijn die jaren snel gegaan!
Gisteren heb ik al een hele dikke stapel foto's ingescand. Gelukkig had ik ze allemaal los in mapjes en niet in albums! Ben er nog niet helemaal mee klaar. Ik moet ook al mijn digitale foto's van de afgelopen 10 jaar nog nalopen en de leukste foto's apart houden. Nog genoeg werk aan de winkel.....

Geen opmerkingen: