vrijdag 3 oktober 2014

Verjaarde Jan...


En zo vierde Jan gisteren zijn 56e verjaardag. Zomaar op een doordeweekse dag want het weekend wordt druk met andere zaken. Geeft niks, zo'n kleine verjaardag ertussendoor. En ook niet erg om het 's avonds te vieren. Hoef je ook niet zoveel hapjes klaar te maken! De visite heeft dan net hun avonddis achter de kiezen dus die zitten dan ook niet te springen om grote stukken taart en kalorierijke versnaperingen. Ik had natuurlijk wel wat gemaakt: onze lievelinghap 'Bladerdeeg gevuld met geitenkaas/rode uienchutney/pijnboompitjes' en nieuw vanaf pinterest: komkommerschuitjes gevuld met kruidenkaas en een half snoeptomaatje. Eenvoudig, snel en lekker licht verteerbaar!
Want mijn motto is nu.... IK aan de lijn, jullie ook aan de lijn! :-)
Ik was nog van plan om 'Gijs Bakker' balletjes te maken. (is vriend van mijn engelse vriendin Suzanne). Maar helaas had ik er geen tijd meer voor. Hij had op haar afscheidsfeestje in januari, toen ze terug naar Yorkshire ging, deze balletjes gemaakt. Waren ERG lekker! Ik zal het recept hier ook even plakken.
Dat is trouwens wel wat voor Mariska's verjaardag aan het einde van de maand.
Dan wordt ze alweer 24 jaar. Jeetje, wat gaat de tijd toch snel! Mijmer, mijmer. Wie weet is het wel haar laatste verjaardag thuis. Eens of eens gaat ze toch de deur uit om met Alex samen te gaan wonen, nietwaar? Maar het valt nog niet mee om een leuke en vooral betaalbare flat te vinden. Heeft iemand nog wat leeg staan? In de driehoek DenHaag/Delft/Zoetermeer?
Maar goed, zover is het nog niet. Eerst haar verjaardag nog maar eens uitgebreid vieren! Maar dat duurt nog een paar weken.
EERST morgen eens even met de andere koorleden een spetterend jubileumconcert neerzetten! We gaan ervoor! Er zijn nog kaartennnnn! :-)

Geen opmerkingen: