woensdag 3 december 2014

Bijna Sinterklaas en waar was het toch??


Zijn jullie allemaal klaar voor het Sinterklaasfeest? Ik wel. Kadootjes zijn gekocht en ingepakt, gedichten zijn gedicht. Ik was helemaal niet van plan om gedichten te maken maar ik liep toevallig het inspiratievirus op. Dat kun je dan maar beter in je voordeel gebruiken, toch? In twee computersessies kwamen ze al uit de printer rollen! Jippie, ook weer gebeurd! Nu alleen morgenmiddag nog even bruinebonensoep maken voor vrijdag en dan is het echt klaar. Ik heb er wel zin in!
Daarna ga ik maar eens over de rest van december nadenken. Een drukke maand, dat december! Veel verjaardagen, theaterbezoeken, een kerstgala... Het toeval wil dat deze maand ook nog eens een feestmaand is voor mijn zus en zwager. Zij zijn de 14e december 40 jaar verloofd! Een behoorlijke tijd, dacht ik zo! Zoiets kun je toch ook niet zomaar voorbij laten gaan...?

Ik loop stad en land af voor iets waar ik een aantal weken geleden nog mee in mijn handen heb gestaan. Maar waar??? Toen dacht ik: 'Jee, leuk, zeg, maar wat moet ik daar nou weer mee?' Niet gekocht, maar nu heb ik me daar toch spijt van! Op Pinterest kwam ik namelijk een leuk idee tegen om die 'dingetjes' te gebruiken. (ik blijf expres vaag, want het is onderdeel van een kadootje). Ik dacht dat ik ze bij de Action in mijn handen had gehad, maar nee. Ik op een holletje naar de Driesprong. Ook daar niet. Hup, naar de Intratuin....nope, hadden ze niet. Dan maar gelijk door naar Groenrijk. Nee, ook daar niet. Blokker, Marskramer, Xenos, HEMA, V&D... nergens! Frustrerend is dat, zeg, als je niet meer weet in welke winkel het was! Ik heb wel gelijk alle kerstshows van Zoetermeer grondig bezocht! En overal gelijk weer een mooie nieuwe bal gekocht! Maar ja, daar kwam ik natuurlijk niet voor! De enige remedie is nu het internet afspeuren en hopen dat het dan voor de kerst binnen is. Of het ontwerp aanpassen, kan ook nog. Ik denk nog even verder. Denk, denk, denk...

Bovenstaande scrap is de schoolfoto van Marnix. (weer eens wat anders dan een portretfoto)

Geen opmerkingen: