maandag 15 december 2014

Kerstgala bij de dansschool....



Ons eerste kerstgala bij de dansschool zit er weer op. Geen idee wat we ervan moesten verwachten. Alle dames in het lang? Alle heren in smoking? Galakleding was het voorschrift. Een net pak mocht ook, als het maar feestelijk was. Altijd weer spannend. Zou het heel druk worden? De zaal ging om acht uur open, het bal begon om half negen. We waren bijna als eersten, dus volgend jaar maar iets later onze opwachting maken.
De muziek werd verzorgd door DJ Arthuro. Hij speelde allerlei dansmuziek op zijn keyboard en zong af en toe ook nog even mee. En het scheelt dus een heleboel of je nu met 3 andere dansparen op de vloer staat (net als bij onze dansles) of met een stuk of 35 andere paren! Die ook nog eens veeeeel verder zijn met dansen! Behoorlijk intimiderend voor ons, wij als groentjes. Door alles wat er om ons heen gebeurde raakten we vaak de draad kwijt. Ach, geeft niks. Soms ging het verrassend (eventjes) goed.
Tijdens de gehele avond was er een kok aanwezig die op zijn eigen kookeilandje allerlei lekkere hapjes voor de gasten stond te maken. Lekker, hoor! Smaakte allemaal weer prima.
En twee keer werd er een dansdemonstratie gegeven door twee oudleerlingen. Hè, als je toch zo eens kon dansen! Jan en ik hebben nog een lange, lange weg te gaan! Maar zolang we er plezier aan beleven gaan we door.

Geen opmerkingen: