maandag 26 januari 2015

Spit....ut kan even duren

credits hier

Spit! Ik ga er echt onder gebukt. Letterlijk! 's Ochtends, net uit bed, gaat het nog wel. Dan kan ik zelfs echt rechtop staan. Lopen gaat dan ook goed. Ik stiefel al weer een endje weg. Heb, wel samen met Mariska, weer boodschappen gedaan. Tillen gaat nog niet. Bukken ook niet. En als je niet kunt bukken, laat je des te meer uit je handen kletteren. Echt, je kunt hier van de grond eten! Er ligt van alles: radijs, aardappeltjes, druiven, een mes. Mijn medebewoners kunnen de hele dag achter me aan lopen en van alles oprapen. Geeft niks, dat houdt hen soepel! ;-)
In de loop van de dag gaat het steeds slechter. Zeker als ik gezeten heb. Op de bank zitten is nu helemaal uit den boze. Dan loop ik zeker krom als ik weer opsta. Meestal zit ik op de armleuning of op een eetkamertafelstoel. Da's ook niet je van het, maar je moet toch wat. Ik kan niet de hele dag staan en lopen.
Afgelopen vrijdag kon ik dus ook niet naar dansles. Balen, want ik hou er zo van! Een inhaalles had nu ook nog niet gekund, dus heb ik Mariska gevraagd of ze met Jan naar dansles wilde. Leuk, toch, zo'n vader/dochter avondje? Volgens Jan danste ze lekker licht. Hmm, ja, ik weet het: ik lig een tikkie zwaarder op de weg! ;-) Nu heeft hij in ieder geval de nieuwe stapjes in de Jive alvast geleerd. Ik hoop dat ik vrijdag weer een beetje uit de voeten kan en zelf weer mee kan. Afgelopen zaterdagavond zouden we eigenlijk af moeten dansen maar dat ging sowieso niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen. Hoewel ik dat eerst heel jammer vond ben ik er nu achteraf blij mee. Ik had toch niet mee kunnen doen. In mei dan maar een nieuwe poging wagen. 

Laatst kwam mijn moeder met haar Jan hier thee drinken en ik heb ze gelijk laten zien hoe het is om 3D tv te kijken. Dat hadden ze allebei nog nooit gezien. Haha, er ging een wereld voor ze open. Wat mooiiiii. Ahhhhh, kijk nou toch eens! Jeee, mooi, zegggg. Dat wil ik oooookkkk. Geinig, toch, om die oude generatie nog nieuwe dingen te laten zien!

Geen opmerkingen: