zaterdag 31 januari 2015

Verslaafd!


Ik ben nu dus helemaal verslaafd aan Photoshop Actions! En oh, oh, oh, wat gaat daar weer even een tijd inzitten! Ik heb er inmiddels al een stuk of acht mooie kunnen downloaden en installeren, zoals shimmer, fractal, strokes, colorsplash, fury, modern art, amplify en die watercolour/pencil (mijn favoriete tot nog toe). Nu is het nog even een kwestie om de juiste YouTube filmpjes erbij te zoeken om te bekijken wat je er allemaal mee kunt doen. En ja, het vergt natuurlijk ook goede foto's. Niet alle foto's zijn geschikt, blijkt. Hoe beter de kwaliteit, hoe mooier het resultaat. Ik moet nodig weer eens wat op de kiek gaan zetten!
Bovenstaand een combinatie action/scrap van wat foto's van New York. Op de kleine zwart/witte foto zie je Jan en Mariska lopen. Goh, is ook alweer bijna 4 jaar geleden. Hmmm, het wordt weer eens tijd voor een stedentripje misschien! ;-)

Met mijn rug is alles zo'n beetje weer goed. Nou, redelijk in ieder geval. Ik voel um nog wel, maar het is goed te doen. Zelfs het dansen gisteravond ging goed. Weer een nieuwe opening van de Samba geleerd en natuurlijk ook nog de spring/schop pasjes in de Jive, die Jan vorige week al geleerd had. Ben benieuwd of ik ze de volgende keer nog weet.

Ook is de 'West Side Story' workshop bij Enjoy afgelopen donderdag begonnen. We hebben onze tanden in het nummer 'Tonight' gezet. Dat wordt wel weer wat. Klinkt leuk! Je kunt je nog steeds aanmelden! Zie link... :-) (Even een beetje lobbyen voor het koor)

Geen opmerkingen: