maandag 12 januari 2015

Van alles wat....


Mag ik éééven uitpuffen? Vind ik wel. Ben vanmorgen begonnen met boodschappen doen, de vriezer ontdooien en schoonmaken (wat een rotklus is dat toch), de gordijnen wassen en de ramen lappen.
Een voordeel van je vriezer opmaken en ontdooien is dat je er dingen in vindt die je allang weer vergeten was, zoals een lekker stuk gevulde speculaas. Ook de laatste oliebollen en appelbeignets zijn op. Nu is voor mij het nieuwe jaar ECHT begonnen.

Gistermiddag hebben we met Enjoy in Rijswijk gezongen. Bij WZC Vredenburch. Zo hee, dat was nog eens een ontvangst! Thee, koffie, koekjes. In de pauze stond er limonade met een grote schaal hapjes! En na afloop van ons prachtige gezang kregen we allemaal een roos mee. Zo leuk! We hebben er lekker ontspannen staan zingen. Het is er ook zo fris, gezellig en kleurrijk ingericht. Een prettige middag was het!

Laatst had ik mijn vader aan de telefoon. 'En? Hoe gaat ie?. 'Ja, goed, wel nog last van mijn knie!' 'Je knie???' 'Je hebt toch last van je galblaas??' 'Ja, maar ik ben ook nog gevallen!' 'Gevallen???'.....'Oh, had ik dat niet verteld?' ..... *zucht* Blijkt ie op de dag dat hij het ziekenhuis uit mocht en thuis wat spullen op wilde halen, een smak in de tuin te hebben gemaakt. Ligt ie daar op zijn rug in de heg! ( ik zie dan gelijk Hyacinth Bucket voor me) Dat kan toch niet goed voor een mens zijn om daar te liggen met een drain uit je lijf? Na een tijdje kreeg hij het voor elkaar om zich om te draaien en op handen en voeten is hij toen naar huis gekropen. Beetje spullen bij elkaar geraapt en daarna is hij nog zelf met de auto naar zijn vriendin in Breda gereden! Erg, toch?? Hoe kom ik toch aan zulke eigenwijze ouders? En erger nog....word ik later zelf ook zo?? Of ben ik het stiekem al een beetje?? ;-)

Bovenstaande scrap is er eentje van Daniel. Is al een ouwetje, maar had ik nog niet op mijn blog gezet, geloof ik.....Ik ben op dit moment maar mondjesmaat aan het scrappen. Heb geen inspiratie genoeg. Of ik begin ergens aan en maak het niet af. Alleen verjaardagskaarten komen nu uit mijn handen. Heb ik wel eens vaker, zo'n inspiratieloze tijd. Komt wel weer goed.


Geen opmerkingen: