vrijdag 23 maart 2018

Wist je dat.... deel 1

Wist je dat...we afgelopen zondag een leuk optreden hebben gehad in WZC Magnolia? Je ziet de mensen genieten. Eén van de aanwezigen fleurde ons optreden ook nog eens extra op met humorvol commentaar. Hebben we net een Nederlandstalig lied gezongen, hoor je: Wat was dat? Zweeds?
Of bij een ander lied....Zo, dat was moooooi! Met 'geintjeeee' erachteraan. We lagen in een deuk.

Wist je dat...Mango, onze poes, maandag jarig was? Twee jaartjes oud en nog steeds niet wijs.

Wist je dat... Jan er afgelopen dinsdag vijf uur(!) over heeft gedaan om van Eindhoven naar Zoetermeer te reizen met de trein? Hij was pas om 23.10 uur thuis. Balen. Ook nog zijn koorrepetitie gemist.

Wist je dat... ik woensdagochtend met Mariska naar Delft ben geweest? Ik heb een nieuwe bril uitgezocht bij de Leeuw. Ik kreeg weer last met lezen. Veel te veel inspannen. Bril op, bril af. Vervelend. Kan ik natuurlijk wel nieuwe glazen nemen, maar ik vind een nieuw montuur toch ook wel leuk.
We zijn langer dan twee uur binnen geweest. En alsnog kies ik het montuur dat ik thuis al via het internet uitgezocht had en als eerste gepast had. Alleen in een andere kleur. Hypermodern van Anne et Valentin.
Tussen de middag hebben we geluncht bij Willem van Oranje. Was lekker!

Wist je dat... het ook lekker eten is bij La Cubanita? Daar zat ik 's avonds weer met de scratch club. Was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Wist je dat.... Mariska en ik de grootste lol hadden in de auto? Ik probeerde de spraakherkenning uit. Nou, ik weet niet of ik lispel of met een dubbele tong praat of zo. De juffer verstond me meestal niet. Op het laatst gaf ze het zelfs op. We kregen echt het idee dat ze haar middelvinger op stak. :-) Een andere keer nog maar eens uitproberen want ik las dat je verschillende spraakherkenningsstanden kunt instellen. Nog zoveel te leren, pffff.




Geen opmerkingen: