zaterdag 3 maart 2018

Lunch...

Donderdag..... Tijd voor een uitgebreide lunch bij van der Valk in Nootdorp. Hennie had ons clubje daarvoor uitgenodigd, nog vanwege haar verjaardag in oktober. Het had al een aantal dagen flink gevroren, en deze dag bleek één van de guurste dagen van deze winter te zijn, (overdag een temperatuur van -4°C, oostenwind kracht 5, gevoelstemperatuur -15°C). Gelukkig was het wel droge vorst. Ik hoefde de autoruiten niet te krabben. En hoezee, de auto startte ook nog eens. Altijd fijn.
Ik heb eerst Marianne opgehaald (je blauwe druifjes staan schattig!) en daarna Patricia (ben al begonnen aan je chocolaatjes!). Bij van der Valk troffen we Hennie, Marjan, Lenie en Paulien. We waren compleet en zochten onze tafel op. Gezellig, een ronde tafel. Maar wat was er toch met die stoelen? We gleden er steeds vanaf. We lagen steeds bijna onder de tafel. Sommigen hebben hun stoel verwisseld voor eentje met een armleuningen. Dan hadden ze in ieder geval nog een beetje houvast! 
En we hebben weer heerlijk gegeten. Het ziet er allemaal ook zo smakelijk uit. Mooi opgemaakte borden. Ikzelf had een Croque Madam. Anderen bestelden o.a. een Sandwich Seafood of een Oosterse salade. Alles was even lekker. Na de lunch mochten we nog een dessert bestellen. Degenen die geen keuze konden maken hebben met zijn drietjes een Grand Dessert besteld. Nou, en Grand was ie! Zag er ook weer zo mooi uit. Een groot plateau met alles erop. Daar hebben ze van gesmuld. Ut kon niet op! Letterlijk! Zelfs toen wij mee gingen 'helpen' ging het nog niet op. Veel te veel.
Het was weer een gezellig middagje. Bedankt, Hennie!
Over een paar weken gaan we weer met elkaar eten bij La Cubanita, een tapas restaurant. Als kadootje voor Hennies verjaardag. We grijpen ook elke gelegenheid aan, hè? ;-)

Geen opmerkingen: