maandag 11 maart 2019

Leuke avondjes...

Afgelopen woensdag hebben we een hele leuke avond gehad in het Stadstheater. We hadden kaartjes voor The Bootleg Sixties. Een avondje muziek uit de zestiger jaren. Met een prima coverband uit Engeland. Op de achtergrond foto's en filmpjes uit die tijd. Dus het oog had ook wat. Grappig dat er zelfs van Zoetermeer opnames waren uit die tijd. Een hele gave avond, waar we stevig hebben meegezongen met alle bekende hits. Een aanrader. Volgende keer gaan we weer.

En zaterdagavond kregen we bezoek van Els en
Antoine. We eten om en om bij elkaar. Deze keer hebben we het ons gemakkelijk gemaakt en hebben bij de chinees gegeten. Zij en Antoine hadden toevallig een heel warm plekje naast de verwarming. Die broeiden weg. Hup, bij Els ging het vest uit.
En zowat ook haar onderliggende t-shirt! Die ging zomaar gewoon bijna een striptease weggeven in de zaak. Kan toch allemaal maar niet, Els?? ;-P
Na de maaltijd, de rest van de toko was allang leeg, liepen we naar huis. Na nog wat napraten wilden ze maar eens op huis aan. Antoine had de autosleutels in bewaring aan Els gegeven. Een hoop gerommel in haar tas. Ritsjes open, vakken doorzoeken... Nergens te vinden! Die moesten eruit gevallen zijn en nog bij de chinees onder de tafel liggen. Antoine op een holletje weer naar de toko toe voor ie zou sluiten. Els nog een paar ritsjes open...Ohhh, ik heb hem toch! Jan weer op een holletje naar de toko om Antoine te berichten, die nog steeds op zijn knietjes lag te zoeken... Oh oh, die Els. Ik weet niet wat ze die dag had....:-)



Geen opmerkingen: