maandag 11 oktober 2010

Al die chemische rotzooi......


credits hier

Ik heb niks met engelen. Ik geloof er niet in. Maar als artistiekerig onderwerp, als schilderij of om te scrappen, hou ik er weer wel van. Puur creatief gezien dus. Bovenstaande scrap was voor een 'verdrietige engel' wedstrijd. Ik vind hem wel mooi geworden. Vooral de kleuren.
Zal de engel huilen om Antonie Kamerling? Ik hoop het. Zo zonde van zo'n jonge man. Zwaar depressief en dan geen andere uitweg meer zien dan de dood. Eeuwig jammer!
En zou het niet komen door al die anti-depressiva die tegenwoordig maar voorgeschreven worden? Hoe vaak hoor je niet dat mensen dan nog suicidaler worden? Of in psychoses raken en zomaar iemand anders iets aandoen. T'is allemaal chemische rotzooi. Dat kan toch niet goed zijn voor je lijf en geest? En ik weet heus wel dat een hoop mensen ermee gebaat zijn, maar toch...
Nog zoiets.... Ik kreeg laatst via mijn moeder een epistel toegestuurd over aspartaamvergiftigingen. Dat mailtje had ik een aantal jaar geleden al eens gehad, maar ik ben toch weer eens gaan kijken op het internet. En wat blijkt nu? Meerdere mensen hadden een onverklaarbare zeurderige pijn aan de rechterkant net onder de onderste rib. Kom je dat bekend voor? Mij wel! Heb ik dus al een jaar! Allerlei onderzoeken gehad waar niks uitkwam! En aangezien ik al zo'n 18 jaar dagelijks zo'n 8 a 10 zoetjes gebruik (ja, ik drink veel thee!) en ook 'light' limonade drink (1 a 2 glazen) zou dat best eens de oorzaak kunnen zijn. Misschien ook niet. Maar het is een kleine moeite om het eens uit te testen, nietwaar? Dus sinds gisteren doe ik alleen nog maar suiker in de thee en drink ik alleen nog water of sapjes. Ik ben reuze benieuwd of het wat uitmaakt!

Geen opmerkingen: