maandag 4 oktober 2010

FF niks!


credits hier

Zo, het weekend zit er ook weer op. Klaar met het maken van de hapjes voor Jan's verjaardag. Klaar met het zetten van thee en koffie en het inschenken van ander vloeibaar spul. Klaar! Op naar de volgende verjaardag. Da's pas over ongeveer 3 weekjes. Dan is Mariska aan de beurt.
Maar vandaag heb ik lekker op mijn lauweren gerust. Alles op z'n elf-en-dertigst. Heerlijk! Beetje stofzuigen. Nou, beetje boel, want overal lagen kruimels en ander gemorste etenswaren. Een wasje gedraaid. Weer zitten scrappen! Jippie, ik heb mijn inspiratie weer terug! Gelukkig maar, ik maakte me al zorgen! :-) Dit was wel de langste periode van inspiratieloos zijn. :-/
Ik heb ook nog 661 foto's van een, door neef Johan gemaakt, reisje naar Istanbul zitten bekijken. Prachtige foto's! Misschien dat ik er nog wel een paar van zijn site afhaal om een Turkije scrap te maken....Ik hou dat in ieder geval in gedachte mocht er nog eens een wedstrijdje uitgeschreven worden op de SBF site.
Ik heb me vandaag ook weer aangemeld voor de jaarlijkse Musical Scratch in Leiden. Daar ga ik komende februari 2011 weer met een groep Enjoyers naartoe. Helaas zijn er dit jaar geen nieuwe nummers bijgekomen. Vind ik wel jammer. Dan halen we de nummers van vorig jaar maar weer van stal. Ook goed. We zullen toch wel weer moeten oefenen, want ze zullen best wel weggezakt zijn.
Vorige week donderdag zijn we op Enjoy (weer) begonnen met Mr. Sandman. Die partituur hebben we al jaaaaren in onze map en menig dirigent heeft zich er al aan gewaagd om het in te studeren. Maar nog nooit heeft er eentje volhardt! :-) Waarom weet ik eigenlijk niet. Omdat het 4-stemmig is en daardoor meer tijd in beslag neemt om het intestuderen? Omdat de tonen wel heeeeel erg vlak bij elkaar liggen waardoor de kans bestaat dat het al snel vals klinkt? Of misschien vonden de voorgaande dirigenten het gewoon geen leuk nummer. Geen idee! We kwamen dus zelden verder dan de eerste twee bladzijden. Nu met Peter zetten we weer onze tanden erin. En ik vond het donderdag al heel leuk klinken. Ik hou wel van close harmony! :-)

Geen opmerkingen: