vrijdag 29 oktober 2010

Vervelend gedoe en gezellig gedoe....


credits hier

Weer gedoe op de ScrapBookFlairsite....:-/ Vandaag heeft een onbekende een massabericht op scraps van andere mensen gezet waarin ze iemand beschuldigde van het hebben van meerdere accounts. Die zou ze hebben gebruikt voor het stemmen in wedstrijden op haar eigen scraps. Nou moe! Lekker sportief! Ik snap niet dat mensen zover gaan. Wat heeft het voor zin? Er is niks mee gewonnen als je hebt gewonnen en er is niks mee verloren als je verloren hebt! Het enige wat ik nog echt leuk vind, is wanneer een van mijn scraps 'challenge owners choice' is geworden. Maar goed, ik gebruik SBF alleen maar om inspiratie op te doen voor scraps, dus ik lig er niet over wakker als er weer ge-etter is. :-)
Gisteren bleek er ook al wat aan de hand geweest te zijn. Ook weer iemand die ergens,(misschien valselijk, maar dat weet ik niet), van beschuldigd werd. Die heeft al haar scraps eraf gehaald. Maar ik weet niet of de zaken met elkaar te maken hebben. Leuke hobby, hè, dat scrappen! ;-)

Vanmiddag hebben Mariska en ik de kamer al helemaal versierd op z'n Hawaiiaans.
Gezellig, joh! Er hangen allemaal gekleurde lichtjes. En een palmbomenslinger. We hebben een soort Tikibar ingericht op een apart tafeltje.
Mariska heeft ook nog een lekkere exotische cake-koek gebakken. Ik had op de markt vruchtjes gekocht bij de pindaboer. Pommolo, papaya, mandarijn, appel...allerlei kleurtjes en zo zoet als suiker in een biet! Morgen zetten we de laatste puntjes op de i.
Ik vind het wel jammer dat ik van het feest zelf bijna niks mee krijg. Wij, als pa en ma, worden vriendelijk verzocht ons na het theater terugtetrekken op 1 hoog. Bij godsgratie mogen we nog even naar binnen om een drankje in te schenken, maar daarna moeten we weer verdwijnen. Als ze nou maar foto's neemt!!!

1 opmerking:

purdey zei

ziet er leuk en gezellig uit
ben ook nieuwsgierig, zou wel stiekum om een hoekje willen kijken