zondag 31 oktober 2010

Leuke avond voor iedereen...



Gisteravond zijn we naar de 'Blues Brothers' geweest. Een spetterende show, goeie muziek. Alleen de humor was aan ons niet besteed. Ik moest meer lachen om de man die achter me zat. Die lachte overal om. En hoe vaak hij wel niet 'Joooohhhhh' geroepen heeft! Maar de muziek was prima. De 3 achtergrondzangeressen konden er ook wat van. Leuk al die nummertjes uit de gelijknamige film! Lekker opzwepend. Al snel stond de hele zaal te swingen. Ik vond de ene Blues Brother, de kleine, op onze buurman Ed lijken. Had een leuke schnabbel voor hem geweest!



Terug thuis was het feestje van Maris in volle gang. Goh, wat heeft ze weer een hoop foto's genomen! Wel 8! :-) En zo te zien was de laatste om 22.00 genomen, dus de lui die later kwamen staan er niet eens op. Ik hoorde dat nog een meisje foto's had genomen dus ik hoop dat ik die nog te zien krijg op een of andere manier.
Jan en ik zijn maar boven tv gaan kijken. Maar niet voor we thee hadden gezet en gelijk wat glazen bowl en nog wat hapjes hadden gescored.
In ieder geval hebben zowel wij als Mariska een leuke avond gehad.
Nu is het nog een kwestie om alles weer in de oude staat terug te brengen. Nou ja, het grootste gedeelte is al opgeruimd. Nu nog stofzuigen, en de versieringen weghalen. Maar morgen is het weer een verse dag. Het kan wel wachten! Voorlopig moet Mariska vandaag weer als de donder met haar neus in de boeken! Morgen heeft ze weer een tentamen! Oei, niet zo goed gepland allemaal......

Geen opmerkingen: