zaterdag 23 oktober 2010

Kleine meisjes worden groot!


credits: paper....JLD/LG---frame....lindsay J.---dots...TF

De poncho is alweer bijna af. Dat ging snel! Hij is al 'geclaimd' door Mariska. Ze heeft hem net gepast en de lengte is goed. Gelukkig maar, want de donkerblauwe wol is zo goed als op. Ik was gisteren aan een toer bezig en kwam net een stuk te kort.
Balen, want dan zou ik de hele toer weer uit moeten halen....:-/ Maar niet getreurd, ik vond boven op zolder nog een piepklein frummeltje van dezelfde wol! Jippie! Ik kon de toer toch nog afmaken! Wie wat bewaard heeft wat! Nu is het nog een kwestie van een sierrandje langs de hals haken/breien en wat draadjes afhechten. Nog twee kwastjes aan de punten en klaar is kees! T'was echt leuk werk! Vooral tijdens tv kijken. Dan erger ik me niet zo aan al die reclames! Ik heb nog heel veel dunnere wol heb liggen, dus ik ga maar eens op zoek naar nog meer haaknaalden in de stad. In alle maten! Altijd handig om te hebben!

Ik ben vandaag alweer druk bezig met allerlei hapjes te maken. Morgenmiddag viert Mariska haar 20e verjaardag voor de familie. Eigenlijk is ze maandag pas jarig, maar zondag komt beter uit. Jeetje, dan is ze geen tiener meer, maar een twen! Wat gaat de tijd toch gigantisch snel! Zo is ze geboren, zo gaat ze naar school, zo studeert ze aan de universiteit, zo heeft ze verkering.... Allemaal hele gewone dingen. Maar moeder moet wel even wennen, hoor! :-)

Geen opmerkingen: