zondag 10 oktober 2010

Over oude foto's en op jurkenjacht...


credits hier

Ik heb weer eens een 'vintage' scrap gemaakt. Bovenstaand mijn moeder en haar broertje Hans in de straat poserend voor de buurtfotograaf. Schattig toch met haar kniekousjes en haar vestje met pompoentjes eraan? Zelf vindt ze het een vreselijke foto maar ik deel haar mening niet! Mijn opa, hun vader dus, had duiven dus die mochten op deze scrap niet ontbreken. Zelf hadden ze als kind geen fiets. Maar eens in de zoveel tijd mochten ze er eentje huren voor een dubbeltje per dag. Wat een tijden, hè? :-) Nu worden kinderen geboren en hun eerste fiets staat al klaar!

Mariska is ook zeer tevreden met haar Delftse stalen ros! Ik heb er een extra (lila) slot voor gekocht en ze heeft hem opgepimpt met gekleurde haarelastieken om het stuur. Zo vindt ze hem makkelijker terug in de berg oude roestige tweewielers. Ze kan nu een bus eerder richting huis halen, dus dat scheelt ook weer reistijd.

Gisteren hebben we de hele dag in Den Haag gelopen. We wilden allebei een jurk kopen. Passen, passen, passen. ZIJ had met haar figuurtje de keuze uit meerdere jurken die haar allemaal leuk stonden. En ik.....nou, laten we het daar maar niet over hebben! Ik ben dus (nog) niet geslaagd.....:-/

Geen opmerkingen: