maandag 20 december 2010

Bombay Buffet.....


credits: template...Yin/ kit Orient by Cajoline

Oeh, wat te doen, wat te doen...? Dat was gisteren een grote vraag voor mij. Het indiase buffet was al bijna klaar en de visite kon niet komen vanwege de lading sneeuw. Wat nu? 's Avonds met z'n tweetjes ervan eten en de rest invriezen? Maar ja, zoveel plek heb ik ook weer niet in de vriezer. En het rook zo lekker allemaal. Zo zonde om in te vriezen!
Ik heb toen mijn moeder en haar vriend Jan, en mijn zus en zwager opgetrommeld om 's middags op de thee te komen en daarna te blijven eten. Normaal ga ik zondagsmiddags meestal naar mijn moeder om daar thee te drinken en mijn zus is daar dan ook. Dus is het 'event' gewoon verplaatst. Simpel! Opgelost!
Jos en Nico kwamen de parkeerplaats niet af met hun auto. Helemaal ingesneeuwd. Die zijn maar komen klunen. Jan en mijn moeder konden wel wegkomen en hebben rustig gereden. Dat was wel te doen, blijkt.
Ik ben benieuwd hoe het met onze auto's staat. Die staan ook al bijna een week ingesneeuwd op het parkeerterrein. Ik wacht wel tot het weer gaat dooien voor ik hem weer gebruik. Morgenavond gaan Patricia en ik naar het stadstheater voor een sfeervol avondje kerstmuziek. Kunnen we vast in de kerst'mood' komen... Ik denk dat we maar met de randstadrail gaan. Dat lijkt me het beste.
Maar goed, het Bombay Buffet.....(ik dwaal een beetje af). :-)
Het was erg lekker, al zeg ik het zelf! Vooral de courgette-curry, de Tandoori-kip en de raita. Heerlijk! Wat ik een beetje tegen vond vallen was de ricotta-spinazie. Mwah... dat zou ik niet nog eens maken. Of ik zou het aanpassen. Misschien met een andere kaassoort ofzo. Ricotta smaakt nou eenmaal nergens naar. Of een extra pepertje erin voor wat pit... Er moet gewoon iets anders mee.
Maar het was leuk om een weekendje in de keuken te staan! Gelukkig had ik twee gestroomlijnde dagen! En ik had natuurlijk ook een plan de campagne gemaakt. Dat scheelt ook als je weet wat je wanneer moet maken. En niet als een kip zonder kop maar ergens zou beginnen. (Hè, mam en Jos??) ;-P
Ik heb nog steeds over, dus dat eten we vanavond maar op. Dan kan Mariska het ook nog even proeven. T'was in ieder geval wel voor herhaling vatbaar!
Achchese bhojon kijie! (eet smakelijk!)

Geen opmerkingen: