woensdag 15 december 2010

Feest, accu gedoe en lichtjesavondvieringen...



Hoera! We hadden vanmiddag een verjaardag! Joséphientje is 2 hele jaren oud geworden! Jee, wat gaat dat toch snel! Nog even en ze gaat alweer naar de peuterspeelzaal! T'is echt zo'n poppenmoedertje. Popje de fles geven, popje een speentje geven, popje naar bed brengen. Heel lief.
En ken je dat liedje van 'In de maneschijn'? Ze heeft er een geheel eigen versie van gemaakt. Daar waar ze normaal "dikke, dikke, dikke tante Kee" hoort te zingen, daar zingt zij: dikke dikke dikke tante Ineke! Hahahaha. :-) Ik zal het maar niet persoonlijk nemen! Het kind kent nou eenmaal geen tante Kee....wel een tante Ineke! :-)
Mijn moeder had ook weer eens wat. Ze had de auto bij mij neergezet en we zijn lopend naar Roxanne gegaan. Teruggekomen dacht ze naar huis te kunnen rijden, ware het niet dat ze haar lichten weer eens had laten branden. Accu leeg! Tja! Daar kan ie niet tegen. Zwager Nico stond ook al met accu problemen langs de weg. De ANWB zou er bij komen, maar ik weet niet hoe dat afgelopen is...
Wat een gedoe toch met die auto's.
Gisteravond is Mariska nog gezellig naar de lichtjesavond op haar oude school geweest. Ze had daar afgesproken met haar vrienden die er nog steeds op school zitten en haar vrienden die net als zij ook aan het studeren zijn. Gezelligheid troef! Ze hebben groepsfoto's genomen waarvan ik er eentje heb 'gepikt' om hier te plaatsen.

En terwijl zij op school lichtjesavond vierde stond Jan in Delft kerstliedjes te zingen met Inspirited tijdens de jaarlijkse kaarsjesavond. Ho Ho Ho, t'is echt kersttijd!

P.S. Leuk, hè, die sneeuwvlokjes over het beeldscherm? Er is dus niks mis met jullie schermen, hoor! ;-)

Geen opmerkingen: